I-au prins în flagrant, în timp ce furau 280 litri de motorină

  de Special Arad | 26 august 2014, 12:41 PM | Semlac | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Inspirați fiind probabil de vorbele de duh ale maestrului Al Pacino – „am vrut să-i cer lui Dumneazeu o bicicletă, dar mi-am dat seama că El nu lucrează astfel. Așa că am furat bicicleta și i-am cerut lui Dumnezeu iertare” –  patru bărbaţi au hotărât, în loc să meargă la slujba de duminică din 24 august,  să fure 280 de litri de motorină din trei utilaje, în valoare aproximativă de 1.750 de lei.

  Utilajele aparţineau unei societăţi comerciale și erau parcate pe tronsonul autostrăzii Pecica-Nădlac.

  Spre ghinionul lor, C. Mihai, C. Dorel, R. Ştefan şi S. Viorel au fost prinși în flagrant de către polițiștii din Semlac, care le-au întocmit actele premergătoare pedepsirii pentru infracțiunea de furt calificat.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.