I-a ucis tatăl apoi a tăiat-o cu toporul și a violat-o! Unul dintre cei mai diabolici criminali din România și-a aflat pedeapsa

  de - | 1 august 2020, 12:25 PM | Naţional

  0

  Un bărbat de 35 de ani, din judeţul Neamţ a fost condamnat definitiv la 27 de ani de închisoare fiind acuzat de omor, tentativă de omor, viol şi tâlhărie calificată. Potrivit anchetatorilor care au instrumentat acest caz, violenţa şi dorinţele macabre ale agresorului sunt de domeniul patologicului. ”O violenţă bolnavă”, astfel a fost catalogat actul criminal comis de bărbatul de 35 de ani din judeţul Neamţ care şi-a ucis socrul, apoi a încercat să-şi ucidă iubita însă nu înainte de a-şi pune în aplicare o dorinţă macabră: i-a spus victimei aflată în agonie că poate muri, însă numai după ce vor întreţine relaţii sexuale anale.

  Cazul care a şocat, deopotrivă, opinia publică dar şi pe cei care au instrumentat ancheta s-a petrecut în judeţul Vaslui, acolo unde bărbatul din judeţul Neamţ începuse o relaţie cu o femeie pe care o cunoscuse prin intermediul reţelelor de socializare. Femeia se întorsese recent de la muncă din străinătate şi a fost convinsă că bărbatul din Neamţ are intenţii serioase. Nu s-a gândit o clipă, a mărturisit ea anchetatorilor, că bărbatul ar putea fi atât de diabolic.

  Cazul terifiant s-a petrecut pe 10 iunie 2019 în localitatea vasluiană Barboşi, acolo unde agresorul Constantin Gabriel Diţă se mutase la locuinţa iubitei de aproximativ o lună. Potrivit anchetatorilor, pe fondul geloziei bărbatului, între cei doi parteneri a izbucnit o ceartă în timp ce se aflau la un grătar la o verişoară din sat. După ce au revenit la domiciliu, tatăl tinerei a încercat să aplaneze conflictul. Bătrânul l-a atenţionat că nu permite să-i jignească fiica, cu atât mai mult să o lovească. I-a cerut să plece din casă dacă nu-i place de fata lui, iar această solicitare a bătrânului l-a înfuriat teribil pe agresor. Acesta a ieşit în curte de unde a luat un topor, cu care l-a lovit pe bătrân.

  „Loviturile au fost atât de violente încât s-a produs o despicare a craniului, lama toporului pătrunzând în craniu în întregime, moartea victimei intervenind instantaneu. Inculpatul a văzut că victima a decedat şi s-a hotărât să o caute pe concubină care se ascundea într-o dependinţă. Nu a reuşit să o găsească şi a adormit pe patul în care dormea în mod obişnuit bătrânul, având toporul lângă el”, au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, care au instrumentat acest caz.

  Citeste mai multe detalii pe adevărul

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.