vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Hugh Laurie va juca în miniserialul lui George Clooney, „Catch-22”

  de - | 4 aprilie 2018, 5:56 PM | Film

  0

  (foto: Vulture)

  Actorul britanic Hugh Laurie se alătură distribuţiei serialului Hulu inspirat din romanul „Catch-22”, proiect cu care George Clooney revine în televiziune, ca regizor şi actor, scrie News.ro, citând Variety.com.

  „Catch-22” prezintă povestea unui soldat american numit Yossarian, bombardier în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, care este enervat de faptul că armata continuă să crească numărul misiunilor pe care trebuie să le îndeplinească fiecare soldat, astfel încât să i se permită să se întoarcă acasă. Singura modalitate prin care poate scăpa de misiuni este aceea de a demonstra că nu este capabil din punct de vedere psihic să participe la zbor.

  Laurie îl va interpreta pe maiorul Coverley de la baza aeriană Pianosa. O prezenţă nobilă şi impunătoare, Coverley îşi petrece timpul ascultând jazz şi închiriind apartamente pentru ofiţeri.

  Clooney va regiza şi va face parte din distribuţia serialului de şase episoade, bazat pe romanul „Catch-22” (1961), semnat de scriitorul american Joseph Heller.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.