duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Hrezdac, punct fix în noua formulă a lui Gyuszi Balint. „Mi-a fost greu să stau pe bancă…”

  de Lucian Dănilă | 13 noiembrie 2019, 9:55 AM | Sport

  0

  Denis Hrezdac a devenit un punct fix în angrenajul echipei UTA în ultimele etape. Folosit titular și la Cluj-Napoca și la Pitești, Hrezdac a făcut două meciuri bune. La Cluj a părăsit terenul înainte de finalul jocului din cauza unei lovituri la cap care i-a provocat o mică comoție.

  Blondul din lotul „Bătrânei Doamne” profită de accidentările lui Damian Isac și a lui Diego Lorenzi. Cu sigurnață, Denis va fi titular și în această după amiază contra echipei antrenate de Ilie Stan, Gloria Buzău.

  „Mi-a fost foarte greu să stau pe bancă șapte meciuri, dar mi-am păstrat încrederea în mine. Mi-am spus că îmi aștept rândul, iar când voi intra voi da totul. Nu știu dacă am pierdut primul unsprezece după greșeala din meciul cu Ripensia, mai repede aș spune că Isac a fost într-o formă foarte bună. Îm pare rău că nu am venit măcar cu o victorie din cele două deplasări, poate aș fi putut face și eu mai mult. La Cluj, cred că a fost penalty la acea intrare asupra mea, adversarul a venit tare din spate. Trebuia să cad mai repede, dar lipsa de experiență și-a spus cuvântul. Acum nu mai contează decât partida cu Buzăul, pe care trebuie să o câștigăm cu orice preț pentru a rămâne acolo sus în clasament”, spune Denis Hrezdac.

  „Nu numai Hrezdac, ci toată lumea din vestiarul echipei UTA, în momentul în care se apelează la el, trebuie să își facă treaba sută la sută. Denis a fost un exemplu elocvent, a jucat foarte bine. În primul rând, a avut atitudine foarte bună, dar și ca realizări suntem mulțumiți de el”, a adăugat antrenorul Gyuszi Balint.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.