Hrebenciuc, Pinalti și fosta șefă a CNA au fost condamnați definitiv la închisoare

  de - | 14 September 2021, 6:52 PM | Naţional | Recomandările editorilor

  0

  Viorel Hrebenciuc (68 de ani / foto) a fost condamnat definitiv, marți, de Curtea de Apel București la 3 ani de închisoare cu executare în dosarul Giga TV, potrivit G4Media.

  În același dosar, Laura Georgescu, fosta șefă a CNA, a fost condamnată la 4 ani și 4 luni de închisoare. Gheorghe Ștefan „Pinalti” a primit o sentință de 4 ani și 6 luni închisoare, iar Narcisa Iorga (fostă membră CNA) – 3 ani de închisoare cu suspendare, dar trebuie să facă muncă în folosul comunității la ADP.

  Curtea de Apel a menținut majoritatea sentințelor date în primă instanță de Tribunalul București și a majorat sentința pentru Gheorghe Ștefan „Pinalti”, fost lider PDL și primar al orașului Piatra Neamț.

  Viorel Hrebenciuc a fost unul dintre cei mai influenți lideri PSD de la înființarea partidului și până la retragerea sa de pe prima scenă a politicii. A fost vicepreședinte PSD din 1992 până în 2004 și negociatorul-șef al partidului cu restul clasei politice. În anii 90 a fost primar al Bacăului și prefect, precum și secretar general al Guvernului.

  Sursa: G4Media

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.