miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Cei doi hoți care au furat aur în valoare de 70.000 de lei din bijuteria Iosa, de negăsit

  de Ioana Costaș | 16 mai 2024, 1:06 PM | Știri Arad | Topic special

  7

  Cei doi hoți care au spart geamul bijuteriei Iosa, amplasată în centrul orașului Arad, pe Bulevardul Revoluției, spre zona Podgoria, sustrăgând din vitrină aur în valoare de aproximativ 70.000 de lei, nu au fost depistați până în acest moment.

  Contactați în legătură cu mersul anchetei reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean  Arad au precizat că „în continuare se efectuează cercetări în vederea identificării și prinderii persoanelor responsabile și tragerea acestora la răspundere penală”.

  Furtul a avut loc în noaptea de 14 spre 15 mai, în jurul orei 02:00. Cei doi hoți au spart geamul bijuteriei și au furat aurul aflat în vitrină, totul durând câteva secunde. Hoții s-au grăbit deoarece a fost declanșată alarma în momentul spargerii.

  Cei doi hoți au fugit înaintea sosirii agenților de pază. Imaginile de pe camerele de supraveghere – care au surprins întreaga acțiune – sunt în mâinile polițiștilor arădeni, însă aceștia nu au reușit – cel puțin până la publicarea acestui material – identificarea făptașilor.

  Citește și: Aur în valoare de 70.000 de lei furat, azi noapte, dintr-o bijuterie din centrul Aradului

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Ăștia n-or avut sticlă sau măcar folie antiefracție ?
   .
   Am văzut una, acum peste 20 de ani , ce poate face:
   – geam de Bijuterie făcut țăndări cu ranga sau ciocanul, dat geamul nu pica și nici nu ieșea din ramă !

   +8 voturi
   +1
   -1
  2. Nu cred. Aurul a fost furat de piticii din pădure care au mereu o oala îngropată cu galbeni. Nu poți prinde piticii. Cin’ să-i prindă? Poliția? Hahaha, ăștia nu-s in stare sa îi prindă pe (cenzurat de redactie) care vând țigări la Fortuna sub nasul lor. Fii serios.

   +5 voturi
   +1
   -1
  3. == POLITZAII LUI STOICANESCU TAT AMATORI RAMAN == STOICANESCULE MARE MARESHAL DE POLITZAI ==TOTUSI SIST MONSAT DE MONITORIZARE A INDIVIDULUI DIN SATELIT PT CE O FI ? SAU NU VA PRICEPETZI SA L FOLOSITZI . SCARBA MI E DE PROFESIONISTII RUMENO .

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.