Hotelurile de lux de la munte au peste jumătate din camere rezervate de Paşte

  de - | 5 aprilie 2017, 8:13 AM | Naţional | Turism

  0

  Câteva mii de români îşi vor petrece vacanţa de Paşti în staţiunile montane, Valea Prahovei are o capacitate de cazare de 22.000 de locuri în hoteluri, pensiuni şi vile turistice.

  Hotelurile de lux de pe Valea Prahovei îşi vor rotunji veniturile cu câteva mii de euro cu ocazia sărbătorilor pascale,  mai mult de jumătate din pachetele pe care le-au pregătit pentru turişti, cu tarife de la 400 de euro până la aproape 700 de euro de cuplu, fiind deja cumpărate.

  Citește mai mult pe Ziarul Financiar.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.