Hotărâți-vă, vine COVID-ul sau războiul? Unul a rămas de căruță. Probabil, de vină e vezica…

  de Lucian Dănilă | 27 februarie 2020, 2:03 PM | Coronavirus | Pamflet | Recomandările editorilor | Strada

  2

  Eram în Șiria în această dimineață. Nimic deosebit până aici, pentru că practic sportul ăsta de aproape doi ani. Deja sunt titular. Dintr-o dată, pe strada principală trecea TAB după TAB și am început să îmi pun întrebări.

  Ce se întâmplă? Când toată România se află în plină isterie de coronavirus, aici ne pregătim de război? În ceea ce privește pericolul de COVID 19 nu am nici o emoție. Nu la Șiria… Locuiesc lângă birt. La Moară. Acolo niciodată nu va intra coronavirusul. Oamenii nu beau nici măcar Heineken, sau Tuborg, atunci cum credeți că și-ar cumpăra Corona? Chiar am făcut inventarul într-o seară. Neumarkt beau aproape toți, iar ăștia nu au scos încă nici un virus. Lucrează la el, dar până iese îl mânâncă sfinții Coronei. Cine nu e pe Neumarkt, e pe monopol, iar după două dețuri, arde coronavirusul în chinuri.

  După ce și-au terminat parada, am pornit și eu spre oraș. N-am ieșit bine din Horia și m-am trezit că un TAB e tras pe dreapta. Lângă el, nici un polițist. Era clar că nu a încălcat vreo regulă de circulație. Cel mai probabil a fost de vină vezica celui care-l conducea. Îl strângea. L-am depășit tacticos, în timp ce-i făceam poză (n.m. poate se sesizează cei de la Rutieră) și când să intru în Arad, la barieră, toată suita de TAB-uri îl aștepta pe cel care avea probleme cu prostata.

  Am sunat în stânga, am sunat și în dreapta (n.m. așa cum face și Ianis, și cu stânga și cu dreapta la fel. Pardon, cu stângul și cu dreptul), și nimeni nu știa nimic de vreun război prin zonă. Probabil vor să calce COVID-ul cu TAB-ul, altă explicație nu am…

  Nu degeaba se spune că drumul Șiriei arată ca după război.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.