duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Horea Timiş: „Să sperăm că este vârful, dacă nu, este sfârșitul”

  de Raluca Medeleanu | 7 octombrie 2021, 4:31 PM | Sănătate | Știri Arad

  1

  Directorul DSP Arad, Horea Timiş a postat astăzi un mesaj disperat pe pagina sa personală de Facebook, prin care semnalează cetățenilor gravitatea situației privind numărul tot mai mare a infectărilor Covid din ultimele zile, apelând la responsabilitatea şi cooperarea tuturor.

  „Stimați colegi, situația este dramatică în sectorul sanitar. Niciodată nu ne-am confruntat cu astfel de scenarii. Se fac eforturi inumane pentru a găsi soluții pe termen scurt, dar singura soluție pe termen lung este vaccinarea. Să sperăm că este vârful, dacă nu, este sfârșitul. Știu că este o tensiune pe care o simțim cu toții și un volum de muncă ce face diferența între furnizor de servicii medicale și vocație. Este momentul să fim solidari și să ne ajutam colegii. Este momentul să fim mai uniți ca niciodată. Nu sunt două sisteme de sănătate, este unul singur în care suntem împreună, cadre medicale și pacienți, în același timp”, a scris Horea Timiş.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.