duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Horea Timiș, director DSP Arad: „Jucătorii echipei UTA nu trebuie să intre în izolare”. Cine este jucătorul infectat?

  de Lucian Dănilă | 12 august 2020, 4:37 PM | Sport

  0

  În urma apariției cazului de COVID-19 de la echipa de fotbal UTA Arad, l-a contactat pe directorul Direcției de Sănătate Publică Arad, Horea Timiș. Din spusele acestuia, jucătorii formației arădene nu va trebui să intre în izolare.

  „Este un caz de import”, spune Horea Timiș referitor la jucătorul infectat cu Sars-CoV 2. „Se va face o anchetă epidemiologică dar este clar că este un caz de import. Toți ceilalți jucători au ieșit negativ la teste, astfel că echipa nu va trebui să intre în izolare. Cred că și meciul amical pe care îl au programat se poate disputa, jucătorul fiind izolat în ultimele zile de grup”, a afirmat Horea Timiș, încheind cu urarea „Hai UTA!”

  Fotbalistul infectat cu coronavirus este tânărul David Miculescu. El a participat cu echipa la antrenamentul de luni după care a fost izolat de grup. În timpul mini-vacanței a fost acasă la Timișoara și câteva zile la Băile Felix.

  Citește cu click pe titlul de mai jos și:

  COVID la UTA! Amicalul cu CFR ar putea fi anulat iar jucătorii vor intra în izolare

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.