Hora și-a găsit echipă! Semnează mâine și se va bate la promovare

  de Lucian Dănilă | 11 January 2022, 3:36 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Ioan Hora s-a despărțit ieri de UTA și într-un timp foarte scurt și-a găsit echipă. „Am avut foarte multe oferte pentru Hora, multe de la echipe de play-out din Liga 1, dar și din liga secundă de la echipe care luptă pentru promovare”, spune impresarul Bogdan Apostu.

  „Chiar dacă se va supăra Dani Coman pe mine, vă spun că Ioan Hora va semna cel mai probabil mâine cu Hermannstadt”, a spus Apostu în urmă cu câteva minute la Digisport 1.

  Astfel, Hora se întoarce la liga secundă după 16 ani, ultima dată când a evoluat la acest nivel fiind chiar cu UTA, în 2006. El va face cuplu în atacul celor de la Sibiu cu fostul său coleg de la UTA, Vali Buhăcianu.

  Hermannstadt este pe locul 2 în Liga 2, cu 35 de puncte, la șapte puncte distanță de liderul Petrolul, și la două puncte în fața grupării de pe locul al treilea, Universitatea Cluj.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.