Hora: „După rușinea ce am trăit-o în Cupă trebuie să ne ridicăm capul”

  de Lucian Dănilă | 26 septembrie 2021, 2:02 PM | Sport

  0

  Ioan Hora va fi cu siguranță titular în meciul pe care UTA îl dispută în această seară cu CFR Cluj. Filip Dangubic este accidentat și va lipsi între două și trei săptămâni, iar Hora se pregătește să-și înfrunte fosta echipă, clubul care în 2008 l-a cumpărat de la UTA pentru suma record la acea vreme pentru clubul arădean de 250.000 de euro.

  „Ne așteaptă un meci greu, dar sper să facem o figură frumoasă. E clar că după rușinea ce am trăit-o în Cupă trebuie să ne ridicăm capul și să facem un joc bun contra campioanei. Și-au schimbat și ei recent antrenorul, dar e mai puțin important cine e pe banca CFR-ului, eu cred că noi trebuie să ne ridicăm moralul și să jucăm ceea ce am jucat în etapele trecute, mai ales acasă. Dacă vom fi la fel de motivați de concentrați, cu siguranță vom avea un rezultat bun. Trebuie să fim cumpătați, să absorbim presingul, forța lor de grup.

  Și ei sunt o echipă rănită în momentul de față și trebuie să fim foarte calculați în meciul de mâine. Cred că cea mai mare absență a lor este Deac, pentru că are cele mai bune cifre din lotul CFR-ului. Pentru noi este un plus, dar ei au o echipă foarte bună, cu jucători valoroși și cred că cine va juca în locul lui Deac sau Omrani o va face cel puțin la fel de bine”, spune Hora.

  Referitor la faptul că numărul spectatorilor va fi cu 25 de procente mai mic decât la ultimele meciuri disputate pe Arena „Francisc Neuman”, Hora a spus: „Cu siguranță ne afectează reducerea la 50% din capacitate. Ne amintim că sezonul trecut nu am avut spectatorii alături și meciurile de acasă au fost foarte grele pentru noi. În sezonul acesta, când am beneficiat de suporteri, nu am pierdut pe teren propriu. Cred că e un plus să jucăm cu spectatori, dar în meciul acesta dacă am fi avut un stadion plin era foarte bine pentru noi”.

  La meciul cu Sepsi, Hora a bifat cea de-a 300-a prezență în Liga 1. „Mă simt foarte bine, încă nu simt că aș fi bătrân sau că nu aș mai putea alerga. Văd doar în față și sper să mai pot ajuta echipa atât în acest sezon, cât și în următoarele. Cred că sunt mai puțin importante golurile în momentul de față, nu mă axez pe goluri sau meciuri jucat. Vreau doar ca echipa să câștige și să ne batem pentru primele locuri”, a declarat Ioan Hora.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.