luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Hora continuă cu UTA! Cine continuă și cine pleacă de la gruparea arădeană?

  de Lucian Dănilă | 31 mai 2021, 8:08 PM | Sport

  0

  Ioan Hora a fost golgeterul echipei UTA la revenirea sa în Liga 1 după 12 ani. Autor a șase goluri, reușite cre au contribuit la obținerea a 13 puncte, Ioan Hora și conducerea grupării arădene s-au înțeles pentru ca fotbalistul care a și debutat în Liga 1 la UTA să mai continue un an la Arad.

  „Cel mai bun marcator al echipei noastre din sezonul precedent, Ioan Hora, și-a prelungit contractul pentru încă un sezon. Sperăm într-o stagiune cel puțin la fel de eficientă în culorile roș-albe și cât mai multe realizări alături de noi.
  Baftă, Ioan Hora!”, scrie uta-arad.ro.

  Astfel, o bună parte din lotul cu care UTA a încheiat campionatul a fost păstrat și pentru următorul sezon. Au semnat prelungirea până în acest moment portarii Iacob și Balauru, dar și jucătorii Erico da Silva, Benga, Tomozei, Florin Ilie și Bustea.

  Jucătorii sosiți în iarnă, Roger, Vorobjovas, Antal, Shlyakov, Adrian Petre și Peteleu mai au un an de contract cu gruparea arădeană. Continuă cu echipa și jucătorii care au fost folosiți pentru regula Under 21, David Miculescu, Damian Isac și Negoescu, în timp ce Denis Rusu a semnat cu CFR Cluj, iar situația lui Tescan încă nu a fost definitivată dar acesta are șanse mici să mai continue la Arad având în vedere că a depășit vârsta pentru a fi folosit ca jucător „under”. Rămâne să se stabilească în următoarele zile și situația jucătorilor Cipri Rus, Buhăcianu, Neluț Roșu, Melinte și Simos Roumpullakou.

  UTA s-a despărțit deja de Albert Voinea și Denis Rusu și, cel mai probabil se va despărți și de Alexandru Albu, jucător pentru care Concordia Chiajna dorește 375.000 de euro, după ce a fost împrumutat un an la Arad. Gruparea arădeană nu poate plăti acei bani astfel că dorința lui Albu de a continua aici nu se va putea materializa.

  În următoarele zile, conducerea clubului va anunța jucătorii pe care nu se va mai baza în viitoarea stagiune, dar este posibil să apară și primele două transferuri ale verii.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.