Hold the Untold door! Hodor din Game of Thrones urcă pe scena festivalului din Cluj-Napoca!

  de - | 22 July 2016, 10:17 AM | Muzică | Naţional | Pop Culture

  0

  Din ciclul „povești nespuse” despre Hodor: actorul irlandez de 41 de ani, pe numele lui real Kristian Nairn, este un pasionat al muzicii house și de mai bine de 5 ani este DJ. Acesta va urca pe una dintre scenele de la festivalul Untold, potrivit Agerpres.

  Kristian Nairn, DJ extrem de cunoscut în cluburile din Marea Britanie și nu numai, pentru show-urile sale Rave of Thrones și 7 Sessions. A fost atras de muzică încă de la primul album pe care l-a ascultat pe un casetofon Sesame Street, iar în timp a devenit un mare fan al celor de la Queen.

  La vârsta de 14 ani a devenit pasionat de chitară și de atunci pasiunea lui pentru muzică a crescut. Și-a început cariera muzicală alături de trupe locale și a ajuns în timp să se alăture în turnee unor artiști precum Scissor Sisters, Mylo sau Calvin Harris, de aici s-a născut și pasiunea lui pentru muzica techno house. Recunoaște că atunci când urcă pe scenă, lumea îl aclamează Hodor, iar răspunsului lui vine imediat, prin muzică.

  La Untold vor fi prezenți 150 de artiști și vor fi amenajate 8 scene.

  Programul festivalului UNTOLD este complet și poate fi consultat pe www.untold.com. Acest program poate suferi mici modificări în perioada următoare.

  Untold 2016 va avea loc în perioada 4-7 august, iar pe scenă vor urca top 5 DJ ai lumii, Dimitri Vegas&Like Mike, Armin van Buuren, Hardwell, Martin Garrix, Tiesto alături de alți peste 150 de artiști internaționali de renume, dintre care: Afrojack, Faithless, Parov Stelar, W&W, Ummet Ozcan, Chase and Status DJ Set, Dannic,Naughty Boy, Labrinth, Kadebostany, Ummet Ozcan, Tanya Stephens, Skream, Steve Lawler, Damian Lazarus, Lefto, Aquarius Heaven, Highroller, NU, Jacob Groening, Loewenthal, Luca Musto, Pedestrian, Stavroz și Yokoo, Dubfire Live: Hybrid, Dub Fx, Ella Eyre, James Arthur, Jamie Jones, Jeru the Damaja, Kwabs, Lost Frequencies, Mazde, Nahko and Medicine for the People, Netsky DJ Set, Pendulum & Verse DJ Set, Route 94, Rudimental DJ, Sasha, Scooter, Sharam, The Asteroids Galaxy Tour, Y’akoto.

  Untold a fost desemnat Best Major Festival în cadrul European Festival Awards 2015, eveniment ce a avut loc în Groningen, Olanda. 

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.