duminicã, 26 mai, 2024

Special Arad Logo

  ExclusivHappy end! Roger va semna cu UTA în următoarele zile

  de Lucian Dănilă | 5 februarie 2023, 12:38 PM | Sport

  1

  După ce și-a câștigat libertatea la FIFA, brazilianul Roger Junio a ales cu sufletul: va semna în următoarele zile cu UTA! El este așteptat în această seară la Arad urmând ca de mâine să se prezinte la antrenamentele echipei arădene. El a fot dorit în această perioadă și de gruparea sibiană FC Hermannstadt. 

  Scos de pe lista jucătorilor eligibili pentru Superliga de antrenorul celor de la CFR, Dan Petrescu, Roger a făcut un memoriu la FIFA pentru a deveni liber de contract. FIFA i-a dat dreptate în ciuda declarațiilor oficialilor de la CFR care intenționau să-l folosească ca monedă de schimb pentru transferul lui Philip Otele în Gruia.

  Roger se întoarce după un an la Arad, la clubul la care s-a simțit cel mai bine în cariera sa, acolo unde a fost cel mai iubit de fani. Va veni să lupte pentru salvarea de la retrogradare după ce a câștigat campionatul cu CFR Cluj (deși el a evoluat în foarte puține meciuri în sezonul trecut) și după ce a jucat în Europa cu echipa clujeană, echipă alături de care s-a calificat în primăvara Conference League, acolo unde CFR urmează să întâlnească pe Lazio.

  În acest sezon, Roger a jucat în 33 de partide pentru echipa din Gruia și a oferit cinci pase de gol.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.