„Happy End” la Cinema Arta

  de Special Arad | 14 februarie 2018, 1:22 PM | Film

  0

  În spiritul unui cinematograf cu adevărat arthouse, la Cinema Arta nu lipsesc premiere europene, iar în februarie, Centrul Municipal de Cultură și Asociația CitiZenit vă invită să vizionați unul dintre cele mai așteptate filme. Vineri, 16 februarie, de la ora 20, va fi proiectat filmul „Happy End” de Michael Haneke, cu Isabelle Huppert, Jean-Louis-Trantignant, Mathieu Kassovitz în rolurile principale.

  HAPPY END, ultima producție a reputatului regizor Michael Haneke a avut premiera mondială la Festivalul de Film de la Cannes. Filmul examinează o familie bogată din Calais, care operează una din cele mai mari firme de construcții din oraș, situată în apropierea unei tabere de refugiați. Urmărind mai atent, aparența de succes se disipează, relevând trăsături nebănuite ale personajelor. Povestea lor și a filmului încarnează motto-ul acestuia: „Pretutindeni în jurul nostru, lumea, iar noi, în mijlocul ei, orbi”.

  HAPPY END este noul film al lui Michael Haneke, regizorul multi-premiat, câștigător al Palme d’Or și al Premiului Oscar. Filmul este o cronică acidă, un instantaneu fără compromis din viața unei familii europene burgheze. Acesta se petrece în casa luxoasă din Calais a familiei Laurent, pe fundalul crizei refugiaților din Europa.

  Biletele pot fi achiziționate de la Cinema Arta, înainte de începerea filmului.

  Preţ bilete:
  – 10 lei întreg
  – 7 lei redus (pentru elevi, studenți şi pensionari)

  Evenimentul este organizat de Centrul Municipal de Cultură Arad în colaborare cu Asociaţia CitiZenit şi face parte dintr-o iniţiativă pe termen lung de revitalizare a cinematografelor arădene.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.