Hannibal Lecter din Suceava: și-a ucis și mâncat cele trei soții-surori!

  de Special Arad | 15 April 2014, 10:27 AM | Naţional

  0

  Thriller de Moldova. Un bărbat din județul Suceava, pe numele său Vasile Lavric, a fost arestat de polițiști la aproape 20 de ani de la dispariția misterioasă unei fete de 16 ani. Cu zece ani în urmă, la fel de misterios au dispărut și cea de-a treia nevastă a bărbatului și sora acesteia.

  Parcă desprins dintr-un film de groază, cazul a fost reluat de Direcția de Investigații Criminale a Poliției Române și de Parchetul General. Polițiștii au descoperit, luni, la Rădăuți, chiar în curtea lui Vasile Lavric, oseminte umane.
  Procurorii spun că cele trei femei ar fi avut pe rând câte o relație cu bărbatul respectiv, fiecare dintre ele având și copii cu suspectul.

  Vasile Lavric, în vârstă de 60 de ani, ar putea ajunge acum după gratii, dar n-ar fi pentru prima oară. În 1976, pe când avea doar 18 ani, acesta a fost acuzat de viol și a fost condamnat la trei ani de închisoare.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.