vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Handbalistele Crișului joacă meciul de pe propriul teren la… Macea. Polivalenta, ocupată de fotbal și baschet

  de Dan Lazăr | 19 februarie 2020, 11:32 AM | Chişineu Criş | Macea | Sport

  0

  Pribegia echipei de handbal feminin Crișul Chișineu-Criș continuă, în lipsa unei săli omologate în orașul de pe Crișul Alb.

  Până în prezent, handbalistele Crișului au susținut meciurile de pe propriul teren la Arad, în Sala Sporturilor „Victoria” și sala „UAV-M. Botez”, însă sâmbătă, 22 februarie, vor evolua în premieră în sala de sport din Macea. Disputa va începe la ora 11.00, rivală fiind CSU Oradea, locul 3 în seria vestică a Diviziei A (liga secundă), dreptatea urmând a fi împărțită de A. Baghiu/M. Fîșcu (Caraș-Severin/Timiș).

  Sâmbătă, Polivalenta arădeană este ocupată cu Trofeul „Broșovszky” la fotbal și un meci de baschet feminin: FCC Baschet Arad vs. CSM Satu Mare (ora 18.00).

  În celelalte meciuri ale etapei a IV-a din turul II: CSU Timișoara vs. CSU Reșița și Marta Baia Mare vs. CSM Tg. Mureș.

  Crișul este singura echipă neînvinsă din serie. Clubul arădean speră ca în anii următori să beneficieze de o sală omologată, Primăria Chișineu-Criș având în plan construirea unei locații sportive.

  clas

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.