Halterele lui Adi Jigău continuă să aducă rezultate pentru CSM Arad. Cristian Molnar, triplu medaliat la „Naționalele” de seniori

  de Dan Lazăr | 8 octombrie 2021, 10:49 AM | Sport | Știri Arad

  0

  Campionatul Naţional de haltere pentru seniori, găzduit de Onești, a adus clasări pe podium pentru CSM Arad. Clubul condus de Lucia Mihalache l-a avut în concurs pe Sorin Cristian Molnar, care a devenit triplu medaliat cu bronz la categoria 55 de kilograme, cu următoarele rezultate: 80 kg. la smuls, 85 la aruncat şi 165 total. Cosmin Krupla şi Daniel Jigău sunt accidentaţi şi nu au putut participa la competiţie.

  „Cristian Molnar a avut rezultate bune, se putea şi mai bine dacă nu era şi el puţin accidentat, resimţind ceva dureri la procedeul aruncat. Krupla are probleme la spate şi la picior, Daniel e şi el în refacere, sper să îi avem în curând în concursuri”, a spus Adrian Jigău, antrenorul secţiei de haltere la CSM Arad.

  Peste trei săptămâni urmează finala juniorilor I, iar la început de noiembrie ultimul act la juniori III şi tineret.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.