Hălmagiu, Hălmăgel și mai multe sate aparținătoare rămân fără curent, luni

  de Special Arad | 12 august 2020, 6:15 PM | Hălmăgel | Hălmagiu | Știri Arad

  0

  Nu trece nicio săptămână fără întreruperi programate a furnizării curentului electric. Pentru ziua de luni, figurează pe listă nouă localități din județ.

  E-Distribuţie Banat SA, Zona de Medie şi Joasă Tensiune ARAD a redus numărul întreruperilor programate pentru lucrările de reparaţii şi întreţinere instalaţii şi reţele electrice, precum şi posturi de transformare, pentru a minimiza disconfortul clienților” – astfel începe fiecare comunicat al companiei, cel puțin de trei ori pe săptămână anunțând noi întreruperi temporare, necesare pentru reparații, atât pe anumite străzi din municipiu, cât și în județul Arad.

  Luni, 17 august, curentul electric va fi oprit între orele 09:00 – 15:00 în localitățile Hălmagiu, Țărmure, Ionești. Hălmăgel, Sârbi, Luncșoara, Târnăviţa, Tohești și Poienari.

  Citește și: Întreruperi de curent și la Covăsânț, Sânpetru German, Secusigiu și Munar. Vezi programul lucrărilor în perioada 11 – 14 august

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.