sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Halep părăsește Australian Open, spulberată de Ekaterina Makarova

  de Special Arad | 27 ianuarie 2015, 7:22 AM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Simona Halep a părăsit Australian Open în faza sferturilor de finală, la fel ca în 2014, după ce a fost învinsă de Ekaterina Marakova, locul 11 WTA. Cap de serie numărul trei, Halep a fost agitată, a greșit mult și nu a fost capabilă să schimbe din mers planul tactic. Rusoaica s-a impus în două seturi, scor 6-4, 6-0, după doar o oră și nouă minute de joc. 
  Ekaterina Makarova nu a lăsat-o pe Simona să își facă jocul de regularitate, rusoaica adoptând o strategie ofensivă. Halep a greșit foarte mult (și cu forehandul și cu backhandul), a făcut multe duble greșeli și a fost neinspirată atunci când avea mai multă nevoie. Simona nu a fost capabilă să schimbe din mers tactica, deși vedea că nu are nicio șansă în fața Makarovei. Nu a insistat pe backhandul adversarei (lovitura cu care a greșit mai mult) și nu a încercat să prelungească schimburile (deși a căștigat multe puncte când schimburile se prelungeau). Ekaterina a pregatit perfect din punct de vedere tactic meciul cu Simona, spre deosebire de Halep care a parut mereu surprinsa de adversara, lucru care ne face sî ne întrebăm dacă românca a făcut bine că a renunțat la contractul cu fostul antrenor belgian.

  Pentru parcursul de la Australlian Open, Simona Halep și-a asigurat un cec în valoare de 241.000 de euro și 430 de puncte în clasamentul WTA.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.