vineri, 19 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Detergenți și haine contrafăcute, depistate la Șiria

  de Special Arad | 19 februarie 2019, 6:19 PM | Şiria | Urmăriți

  0

  Comunicat. Polițiștii din Șiria au depistat ieri, în trafic, un bărbat de 45 de ani, din județul Ialomița, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 709, pe raza localității Șiria. În urma controlului, în autoturism au fost depistate 13 recipiente de detergenți de diferite mărci, precum și 57 articole de îmbrăcăminte (geci, echipamente de sport, cămăși, etc) în valoare de aproximativ 10.000 de lei, purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, fără a deține niciun document de proveniență.

  Bunurile depistate au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor, pe numele celui în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unor produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, conform Legii 84/1998.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.