joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Gyuszi Balint: „Voi prețui toată viața mea fiecare moment pe care l-am trăit la Arad”

  de Lucian Dănilă | 31 ianuarie 2022, 9:39 PM | Sport

  0

  Gyuszi Balint s-a despărțit în această după amiază de UTA după doi ani și jumătate în care a făcut ca Aradul să simtă din nou aerul primei ligi. Sosit la echipă în vara anului 2019, sub conducerea lui Balint UTA a reușit promovarea în primul sezon, iar în cel de-al doilea a ocupat locul 8 în Liga 1, cea mai bună clasare a echipei arădene din 1975 încoace.

  Cele zece meciuri fără victorie și relația tot mai încordată cu unii dintre fanii Bătrânei Doamne l-au făcut să pună capăt contractului cu UTA, iar la plecare a postat un mesaj pe Instagram, mesaj care se adresează tuturor celor care au fost aproape de club, de echipă, în perioada în care el a antrenat aici.

  „Viața poate fi foarte ciudată, uneori… Ne pune în situații în care suntem obligați să luăm decizii grele, foarte dureroase…

  În acest moment, și în această situație, pentru binele echipei și al băieților, cea mai înțeleaptă decizie este ca, începând de azi, să nu mai fiu antrenorul echipei…

  Îi sunt recunoscător domnului Meszar pentru că mi-a acordat onoarea de a antrena o echipă legendară… Îi mulțumesc pentru încrederea pe care a investit-o în mine! De asemenea, mulțumesc tuturor persoanelor din structura clubului, cu care am colaborat extraordinar în toată aceasta perioadă.

  Recunoștința, aprecierile și respectul meu se îndreaptă și către suporteri! Vreau sa ii asigur că am dat tot ce am avut eu mai bun, am investit fiecare strop de energie aici, și am pus tot sufletul și dedicația mea în munca pe care am făcut-o la club! Spiritul utist este unic, sunt mândru și recunoscător că am făcut parte din familia utistă ca antrenor, cu siguranță voi rămâne pe viață un fan al echipei!

  Le mulțumesc jucătorilor, sunt profesioniști desăvârșiți și caractere deosebite! Au muncit enorm și, din păcate, au obținut mult mai puține puncte decât ar fi meritat. Dar să aveți încredere în ei în continuare, vor arăta că sunt cea mai valoroasă echipă și că poartă cu mândrie acest tricou!

  Voi prețui toată viața mea fiecare moment pe care l-am trăit la Arad în ultimii doi ani și jumătate! Au fost momente bune, momente mai puțin bune, însă toate au fost experiențe prețioase pentru mine și mă bucur când privesc în urmă și văd câte s-au realizat în această perioadă!

  Aradul mi-a oferit multe… Am prieteni aici, oameni dragi mie, care înseamnă mult pentru mine! Rămân același Gyuszi pentru toți!

  Fortza UTA!”, scrie Gyuszi Balint pe Instagram.

  insta 2

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.