Gyuszi Balint: „Trec etapele pe lângă noi și nu acumulăm puncte”

  de Lucian Dănilă | 21 septembrie 2020, 8:12 AM | Sport

  0

  Antrenorul formației UTA Arad, Gyuszi Balint, era foarte afectat după înfrângerea de aseară cu Poli Iași. La finalul jocului acesta a oferit o declarație televiziunii Digisport 1 în care a spus că cel mai deranjant este modul în care echipa a pierdut: „echipa nu a avut suflet”.

  ”Aș vrea să-l felicit pe Daniel, pe Pancu, au reușit să câștige în fața noastră prin atitudine și determinare. E deranjant că echipa pe care o antrenez nu a avut suflet, am fost surprins și din punct de vedere al organizării defensive.

  Am arătat foarte multe vulnerabilități. Am suferit în primul rând la agresivitate și determinare. Când jucăm acasă am pretenția să avem suflet, spirit, să dăm totul pentru fiecare minge, pentru fiecare duel.

  Este foarte evident că suntem în căutări. Nu avem stabilizat un prim ”11”, avem jucători care au fluctuații de formă. Mai au nevoie de timp, trec etapele pe lângă noi, nu acumulăm puncte și ne complicăm situația.

  Principalul responsabil este clar că sunt eu, îmi asum această responsabilitate mai ales în fața suporterilor. Trebuie să schimbăm pentru următoarea săptămână ca să arătăm mai bine. S-a văzut un declin destul de mare comparativ cu ce am arătat în etapa trecută. Trebuie să reglăm aceste aspecte”, a spus Gyuszi Balint.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.