marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Gyuszi Balint: „Rămâne această problemă, ne creăm ocazii, dar nu marcăm”

  de Lucian Dănilă | 15 decembrie 2021, 12:23 AM | Sport

  0

  Antrenorul echipei UTA a fost abătut la interviurile de după meciul pe care UTA l-a încheiat la egalitate, scor 0-0, pe terenul Universității Craiova. A gândit perfect meciul din punct de vedere tactic, echipa sa și-a creat cinci-șase ocazii dintre care trei uriașe la poarta lui Lazar, dar la final a fost egală cu adversara sa net inferioară.

  Balint a fost în această seară mult peste Reghecampf, dar rămâne frustrarea că UTA nu câștigă de șapte meciuri, timp în care a marcat un singur gol. Antrenorul Bătrânei Doamne a surprins prin abordarea foarte ofensivă a jocului, Craiova fiind dominată de UTA timp de 80 la sută din meci.

  „Cred că meritam să câștigăm, după exprimarea echipei. Trebuie să-i felicit pe băieți, pentru că au jucat foarte bine, exact ce am pregătit. În multe momente, am controlat destul de clar jocul. Rămâne această problemă a noastră, ne creăm ocazii, dar nu reușim să marcăm.

  Nu dezarmăm, credem în potențialul nostru. Este o perioadă grea pentru noi, o succesiune de meciuri în care să ne creăm ocazii și să nu reușim să acumulăm punctele meritate.

  Suntem puternici, suntem uniți, avem încredere unul în celălalt. Ne așteaptă un meci la Voluntari mult mai dificil decât cel din această seară. Este o echipă revelație.

  Mi-am propus să nu mai vorbesc despre arbitraj, cu toate că mi s-a atras atenția că am avut un penalty în prima repriză, la Erico. Rămân concentrat pe ce am de făcut la echipă. Sunt factori cu competență în acest domeniu care trebuie să analizeze activitatea arbitrilor”, a spus Gyuszi Balint.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.