miercuri, 6 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Gyuszi Balint: „Problema este că nu marcăm, dar credem în continuare în potențialul nostru”

  de Lucian Dănilă | 23 ianuarie 2022, 9:00 PM | Sport

  1

  UTA a pierdut un nou meci pe propria arenă, un nou meci în care nu a reușit să marcheze, un nou meci în care, cel puțin în prima parte, a ratat ocazii foarte mari de a marca.

  UTA a pierdut învinsă chiar de un „ex”, Vlăduț Morar, cel care cu câteva minute înainte de gol a mai și ratat o ocazie uriașă. Gyuszi Balint a părăsit incinta terenului în fluierăturile multa dintre cei prezenți la stadion, dar crede în continuare în echipă și în munca sa.

  „Credem în continuare în potențialul nostru, chiar dacă obiectivul de play-off a dispărut. Cred că echipa nu a jucat rău, chiar dacă a pierdut. Avem mare nevoie de o victorie pentru a ne descătușa. Avem nevoie de victorii. N-ai cum să ai constanță dacă nu marchezi, dacă nu ești eficient la finalizare. Noi avem ocazii.

  Și cu CFR am ratat exasperant. Stăm în jumătate adversă, arătăm calitate, ajungem în situații de finalizare, dar nu marcăm. E o problemă”, a spus Gyuszi Balint la interviul de după joc.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.