Gyuszi Balint: „Nu au fost zile și săptămâni simple pentru noi. Băieții merită toate aprecierile”

  de Lucian Dănilă | 25 octombrie 2020, 4:36 PM | Sport

  0

  Antrenorul formației UTA, Gyuszi Balint, se află la prima victorie pe teren propriu în Liga 1, ceea ce coincide cu prima victorie a echipei UTA pe noua arenă „Francisc Neuman”.

  Balint recunoaște că a fost o mare presiune pe el și pe echipă faptul că nu au reușit nicio victorie pe propria arenă și crede că poziția din clasament este relativă.

  „Sunt sincer și recunosc că s-a creat o anumită presiune fiindcă a trecut o perioadă destul de lungă de timp fără victorie la Arad. Mai mult, aveam în spate și trei partide din această stagiune de Liga 1, pe noul stadion, fără să câștigăm și atunci vorbim despre o victorie foarte importantă cu Chindia.

  Mai cred că punctele sunt pe deplin meritate și cântăresc foarte mult, mai ales că le-am obținut în fața unei echipe care pierde foarte greu. Chiar dacă în prima repriză am cam fost lipsiți de inspirație, nu cred că victoria poate fi pusă la îndoială.

  Poziția în clasament e destul de relativă pentru că avem nevoie să legăm câteva rezultate bune, în speță victorii. Domnește un echilibru pregnant în clasament și, dacă vrem să rămânem în partea superioară a clasamentului, avem nevoie de constanță în rezultate. Trebuie să fim realiști, deși, e adevărat, ne dorim să fim cât mai sus în clasament. Pentru asta muncim zi de zi și doresc să se creeze această mentalitate câștigătoare în vestiar. Pe de altă parte trebuie să ne raportăm și la posibilități sau la problemele cu care ne-am confruntat în ultima perioadă. Nu au fost zile și săptămâni deloc simple și tocmai de aceea băieții merită toate aprecierile și nu vorbesc doar despre ale mele, ci ale tuturor celor care urmăresc UTA în acest moment. Jucătorii au demonstrat o atitudine admirabilă și au crezut mereu în posibilitățile noastre de a câștiga acest joc extrem de important”, spune Gyuszi Balint.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.