Gyuszi Balint: „Ne doream victoria! Îmi felicit băieții pentru atitudine”

  de Lucian Dănilă | 18 octombrie 2020, 10:13 PM | Sport

  0

  „Suntem mulțumiți pentru punct, dar ne doream victoria. Trebuie să-mi felicit băieții pentru că au avut atitudinea potrivită, cred că am făcut cel mai bun meci din acest sezon. E adevărat cu mici greșeli care au dus la câteva situații periculoase pentru adversar.

  Din păcate, am luat gol din fază fixă, exact ce am lucrat. Dar mă bucură reacția, am reușit să credem până la final. Consider că am fi meritat mai mult, în condițiile în care am avut momente în care am controlat jocul. Sunt convins că o să vină și victoriile.

  Nu prea avem goluri marcate din faze fixe. Astăzi cred că am avut cele mai multe cornere și lovituri libere. E adevărat că am marcat dintr-un moment static, dar a fost execuția lui Hora, îl felicit. Trebuie să încercăm să fim mult mai responsabili în apărare, iar pe atac, mai deciși”, a declarat Gyuszi Balint pentru Digisport.

  Întrebat cum își apreciază munca depusă la UTA, Balint a fost răspuns:

  „Îi las pe alții să aprecieze acest aspect. Mai am mult de învățat, mai am mult de lucru, muncesc în fiecare oră a fiecărei zi să mă dezvolt, dar am meritat, atât personal, cât mai ales ca grup, să promovăm.

  Demonstrăm că suntem pe drept în Liga 1, am dat o replică în fiecare meci foarte bună. Am pierdut un singur meci, din păcate avem multe rezultate de egalitate, dar o repet: sunt convins că dacă o ținem pe linia asta, vor veni și victoriile. Trebuie să rămânem ancorați în realitate”, a spus Balint pentru Digisport.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.