Gyuszi Balint: „Mi-ar plăcea un stadion plin cu Mioveni. Este un adversar care a pornit ca din pușcă”

  de Lucian Dănilă | 14 September 2019, 6:40 PM | Sport

  0

  Antrenorul echipei UTA încerca în aceste zile să mai domolească din emulația creată de faptul că echipa antrenată de el va juca cu Dinamo în Cupa României. Balint știe că principalul obiectiv al grupării arădene îl constituie campionatul și tocmai de aceea ne atrăgea atenția că până la Dinamo mai avem Mioveni și Pandurii.

  Meciul cu Mioveni, de mâine dimineață de la ora 11:30 pe arena Motorul, este practic derby-ul rundei dacă luăm în considerare clasamentul. Mioveni ocupă locul al 3-a, iar UTA este pe locul 4, în condițiile în care gruparea argeșeană are un meci mai puțin disputat iar UTA, două.

  „Ne așteaptă un meci extrem de complicat, întrucât vom juca împotriva unui adversar valoros care a pornit ca din pușcă acest sezon. Aceștia vin după un parcurs bun în care nu au cunoscut încă înfrângerea.

  Dar, punând în balanță, și noi avem un debut de sezon bun, cel puțin pe propriul teren, fără gol primit și ne dorim să continuăm acest parcurs. Sper să jucăm în fața unui stadion plin deoarece aportul suporterilor este foarte important pentru noi“, a declarat antrenorul László Balint.

  diego

  Suporterii arădeni așteaptă multe de la unul dintre cei mai buni, dar și cei mai eficienți, jucători din lot, Diego Lorenzi. „Deși am marcat deja de trei ori în campionat, prima mea sarcină, ca și mijlocaș central, este de a organiza jocul echipei. Dacă se ivește ocazia să și marchez, cu atât mai bine“, a declarat Diego Lorenzi.

  Pregătit pentru jocul de mâine este și Andrei Rus, fundașul U21 care a venit împrumut de la Petrolul Ploiești și a debutat la meciul de cupă cu Crișul. „În această vară m-am pregătit foarte bine și pot spune că sunt 100%. Vreau să demonstrez că pot să joc ori de câte ori Mister apelează la mine. Nu am stat pe gânduri și am acceptat din prima când mi s-a propus să vin la UTA, un club mare, de tradiție, cu suporteri frumoși. Cred că orice jucător și-ar dori să ajungă aici și să îmbrace tricoul roș-alb“, a spus Andrei Rus.

  liga 21

  liga 22

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.