Gyuszi Balint: „Locul din clasament ne obligă să dăm tot ce avem mai bun”

  de Lucian Dănilă | 23 noiembrie 2020, 8:19 AM | Sport

  0

  „Am crezut în potențialul nostru, chiar dacă multă lume nu se aștepta să câștigăm. Cei mai optimiști suporteri se gândeau cel mult la un rezultat de egalitate. Am lucrat foarte mult săptămâna aceasta să remediem problemele din defensivă. Cred că am reușit, chiar dacă în prima repriză au mai existat câteva nesincronizări.

  La pauză, le-am spus jucătorilor că nu trebuie să ne mulțumim cu puțin, că suntem la același nivel cu CFR, campioana României, au înțeles și asta a dat roade”, a spus antrenorul echipei UTA, Gyuszi Balint, după victoria de aseară de pe terenul formației campioane, CFR Cluj.

  „Noi încercăm să luăm meciurile pe rând. Acum sărbătorim pentru că merităm. Avem o zi liberă, dar de marți pregătim meciul de Cupă.  E o competiție foarte importantă pentru mine, după care ne concentrăm pe următoarea etapă”, a spus tehnicianul UTA-ei la finalul partidei.

  „E important să fim disciplinați, să credem în potențialul nostru și să adunăm puncte. În prima repriză am avut momente în care i-am respectat prea mult pe cei de la CFR. Este o echipă care trebuie respectată, prin prisma rezultatelor obținute, a victoriilor din Europa. La pauză, după cum v-am spus, i-am făcut pe jucători să creadă în victorie.

  Legat de presiune, am venit la Cluj cu șansa a doua, tot ce se întâmpla în acest meci reprezenta un bonus pentru noi. Ne bucurăm că am câștigat cele trei puncte, iar faptul că suntem în partea superioară a clasamentului ne obligă să dăm tot ce avem mai bun”, a încheiat Gyuszi Balint.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.