luni, 11 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Gyuszi Balint, infectat cu COVID-19! Antrenorul echipei UTA așteaptă rezultatele testului PCR

  de Lucian Dănilă | 9 februarie 2021, 3:50 PM | Sport

  0

  A fost prima conferință de presă de la care a lipsit Gyuszi Balint după ce a semnat contractul de antrenor al echipei UTA. Anunțul a fost făcut imediat: „Este infectat cu COVID-19”.

  L-am contactat telefonic pe antrenorul Bătrânei Doamne și ne-a spus că se simte bine. „Aseară am simțit frisoane. M-am dus de dimineață la stadion tocmai pentru a face acel test rapid. L-am făcut pe primul și a ieșit pozitiv, apoi am mai făcut unul și a fost negativ. Din nou am repetat, am mai făcut două și au ieșit ambele pozitive. Apoi m-am dus să fac și acel test PCR și acum aștept rezultatul care vine deseară”, spune antrenorul formației arădene.

  După testele făcute de Balint, tot lotul de jucători a fost supus testelor rapide. Cristian Bustea a fost și el pozitiv și a plecat apoi să facă și un test PCR iar acum așteaptă și el rezultatul.

  Gyuszi Balint va lipsi la meciul de mâine cu Universitatea Cluj din Cupa României, dar cel mai probabil va lipsi de pe bancă și la meciul de sâmbătă de la Ploiești, cu Chindia, și la cel de pe teren propriu cu FC Botoșani.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.