Gyuszi Balint: „Facem cadouri, iar atitudinea a lăsat de dorit, ceea ce mă nemulțumește mai mult ca orice”

  de Lucian Dănilă | 2 October 2021, 8:09 PM | Sport

  0

  Antrenorul echipei UTA, Gyuszi Balint, nu a părut deloc mulțumit de rezultatul de egalitate cu Dinamo, chiar dacă acesta a fost obținut în ultima secundă după reușita lui Miculescu.

  Dinamo a obținut primul punct după șapte etape în care a pierdut toate jocurile, iar Balint este deranjat atât de rezultat, cât mai ales de greșelile echipei sale, de lipsa de atitudine din prima parte, dar și de deciziile de arbitraj.

  „Mi-e greu să înțeleg anumite lucruri, luăm gol la prima acțiune, facem cadouri, atitudinea a lăsat de dorit în prima repriză și asta mă nemulțumește mai mult ca orice. A venit și eliminarea lui Batha, specialiștii să spună dacă a fost justă.

  Discut constant cu Batha, mi-a spus că e o diferență mare între maniera de arbitraj din Albania și ce e aici. Am mai zis, se fluieră orice contact. Dacă o să continuăm așa, intensitatea va scădea în fotbalul românesc.

  Descurajează duelurile, nu vedem niciun fel de asumare a unui contact fizic, imediat se fluieră, ce putem să facem? El mi-a zis că nu a avut intenția să-l lovească, Torje mi-a zis că l-a atins cu antebrațul, nu l-a lovit cu cotul. Regret că astfel de meciuri frumoase sunt dezechilibrate de arbitraj. Arbitrul își spune prea mult cuvântul.

  Mă bucur că băieții au crezut până al final, și eu am riscat prin schimbări și structura echipei, am fost răsplătiți,. Dinamo a avut 2-3 situații de a se desprinde. Miculescu e motivat, trebuie să fie constant. A mai făcut meciuri bune, dar și meciuri în care nu s-a exprimat la adevăratul său potențial”, a spus Gyuszi Balint.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.