Doi tineri care voiau să intre în unitatea de elită Navy SEAL au ajuns la spital după un antrenament. Unul dintre ei a decedat

  de Special Arad | 6 februarie 2022, 12:47 PM | Internaţional

  0

  (foto: Creative Commons)

  Un tânăr care voia să intre în unitatea de elită Navy SEAL a forțelor armate americane a murit, iar un al doilea a fost internat în spital la San Diego, după „Săptămâna iadului”, un antrenament dificil pentru una din unitățile militare de elită din SUA, relatează NBC News.

  Comandamentul Naval Special Warfare a declarat că moartea tânărului este investigată.

  Cei doi tineri au fost duși la spital vineri, „la câteva ore după ce clasa lor a finalizat cu succes „Săptămâna iadului”, parte a primei etape a procesului de evaluare și selecție în Navy SEAL. Un candidat a murit la Spitalul Sharp Coronado din Coronado, California, pe 4 februarie. Celălalt candidat este în stare stabilă la Naval Medical Center San Diego”, potrivit unui comunicat de presă.

  Marinarii nu se aflau în timpul antrenamentelor când au început să se simtă rău și au fost transportați la spital.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.