sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Gyuszi Balint: „Este un punct meritat, Farul ne-a pus sub presiune”

  de Lucian Dănilă | 20 noiembrie 2021, 6:57 PM | Sport

  0

  UTA a obținut un punct pe terenul unei contracandidate în lupta pentru play-off. După remiza albă de la Arad, cele două echipe au încheiat din nou meciul fără goluri.

  Gyuszi Balint, antrenorul echipei UTA, spune că și-ar fi dorit ca echipa sa să împingă mai mult jocul spre poarta adversă, dar a întâlnit un adversar și calitate individuală foarte bună.

  „Am avut momente în care am suferit, în care Farul ne-a pus sub presiune dar cred că este un punct meritat. Important este că nu plecăm cu mâna goală. Sunt două echipe de nivel echilibrat dar ceea ce cred că a văzut toată țara e că Farul are câțiva jucători care la nivel individual pot dezechilibra orice apărare, care pot scoate unu la unu orice adversar din joc și de aceea mă bucur că am reușit să facem colectiv un joc foarte bun.

  Noi am încercat dar trebuie să nu uităm pe ce teren am jucat. Farul este o echipă care în acest sezon a demonstrat o forță de joc foarte mare. Nu am reușit să fim suficient de consistenți pe faza de posesie. Mi-aș fi dorit să avem mai multe ocazii, să împingem jocul cu fundașii laterali dar Farul are un sistem care pune foarte presiune pe linia defensivă adversă și atunci era important ca fundașii laterali să asigure permanent dublajul la fundașii centrali. Rămânem cu sentimentul că individual și colectiv am fi putut mai mult dar tot timpul este loc de mai bine“, a spus Gyuszi balint după meciul de la Ovidiu cu Farul Constanța.

  În cele două întâlniri pe care Balint le-a avut în cariera sa cu Gică Hagi, ambele s-au încheiat cu scorul de 0-0. UTA și Farul rămân vecine de clasament cu câte 25 de puncte fiecare.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.