miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Gyuszi Balint: „Este un punct care nu știu dacă ajută pe cineva”

  de Lucian Dănilă | 18 februarie 2023, 5:39 PM | Sport | Topic special

  0

  Antrenorul echipei UTA, Gyuszi Balint, spune că UTA putea să obțină cele trei puncte la meciul de astăzi de la Sibiu, având raportul ocaziilor de gol de partea ei.

  S-a încheiat la egalitate, 0-0, iar UTA continuă lupta pentru a ieși din zona locurilor direct retrogradabile.

  E clar că ne doream victoria și la numărul de ocazii pe care l-am avut puteam să înclinăm balanța în favoarea noastră. Ambele echipe au avut momentele lor. Sunt puțin nemulțumit de cum am arătat în prima repriză. S-au făcut niște erori evitabile. În a doua repriză ne-am ridicat nivelul. Și gazdele au forțat. E un punct care nu știu dacă ajută pe cineva.

  Nu vreau să comentez arbitrajul, trebuie să mă concentrez pe altceva. Nu e un aspect pe care să-l trecem cu vederea, însă. Asta e situația, ne-am obișnuit. Astea sunt meciurile pentru care ne-am apucat de fotbal.

  Asta le-am spus și băieților (n.r. cu privire la programul dificil din etapele viitoare). Trebuie să ne ridicăm la un nivel foarte bun, pentru a aduna puncte. Fanii au fost admirabili, sper că au fost mulțumiți măcar de maniera în care am jucat. Am făcut tot posibilul să ne ridicăm la nivelul lor”, a spus Gyuszi Balint după meciul de la Sibiu.

  În ultimele patru etape din sezonul regulat, urmează patru meciuri foarte dificile pentru arădeni, cu Farul, CFR, FCSB și CS Universitatea Craiova.

  clas 12 2

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.