vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Gyuszi Balint ar putea sta pe bancă cu FC Botoșani!

  de Lucian Dănilă | 20 februarie 2021, 3:17 PM | Sport

  0

  Antrenorul echipei UTA, Gyuszi Balint, ar putea reveni pe banca tehnică a echipei pe care o antrenează tocmai la meciul cu FC Botoșani. El a fost testat pozitiv la COVID în urmă cu 12 zile.

  „Poate reușim să găsim o soluție să apară Gyuszi Balint. Am depus documente oficiale la DSP, dar mai departe trebuie respectată legislația în vigoare în cel mai mic detaliu”, spune Dorin Stana, team-manager al clubului UTA.

  Conform protocolului, Gyuszi Balint trebuie să stea în izolare 14 zile. Ultima dintre cele 14 este chiar cea de luni, zi în care se joacă partida UTA – FC Botoșani. Ca Balint să revină pe bancă trebuie îndeplinită o condiție obligatorie: să fie testat negativ cu aparatul PCR. Din informațiile noastre, în ultimele zile Balint a fost testat de mai multe ori cu testele rapide și a fost negativ.

  Astfel, cu aprobarea medicilor și a celor de la DSP, UTA încearcă reducerea perioadei de izolare a antrenorului de la 14 zile la 13 zile. Practic ar fi vorba doar de câteva ore, Balint ieșind oficial din izolare la miezul nopții dintre luni și marți.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.