Gyuszi Balint: „Am dominat campioana de la un capăt la altul, dar asta nu ne ajută…”

  de Lucian Dănilă | 26 septembrie 2021, 11:48 PM | Sport

  0

  Gyuszi Balint avea o mină de regret pe față după înfrângerea în fața CFR-ului lui Dan Petrescu. Echipa sa a dominat gruparea campioană, mai ales în partea secundă a meciului, dar nu a avut nici norocul și nici inspirația de a înscrie în poarta lui Bălgrădean.

  „Felicit adversarul, și-a atins obiectivul. Au câștigat cele trei puncte. Eu sunt mulțumit de efortul băieților și de modul în care au interpretat planul tactic pentru un meci contra campioanei. Cred că a văzut toată lumea că am dominat campioana de la un capăt la altul. Jocul a fost decis de un jucător care are un CV important, un salariu important, nu degeaba. Era greu să revenim. Știam foarte bine că CFR este o echipă extrem de pragmatică. Cred că ne-a lipsit un pic de inspirație.

  Mă bucur că Dan Petrescu a apreciat jocul nostru, dar în clasament nu acumulăm nimic, iar asta e o problemă – am ieșit din zona locurilor de play-off, iar acum ne așteaptă un meci greu, cu Dinamo, o echipă rănită, în căutare de puncte. E important să ne regrupăm, să fim pozitivi, așa cum am fost azi. Am încercat să producem fotbal și să câștigăm”, a spus Gyuszi Balint după meci.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.