marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Gyuszi Balint: „Am avut noroc la gol, am început foarte prost”

  de Lucian Dănilă | 17 octombrie 2021, 8:23 PM | Sport

  0

  Antrenorul echipei UTA, Gyuszi Balint, s-a declarat din nou nemulțumit de începutul de meci al echipei sale la meciul cu FC U Craiova. UTA a deschis scorul printr-un gol norocos marcat de Roger, dar până în minutul 13 a fost dominată de gruparea olteană.

  „Am întâlnit un adversar în căutare de puncte, dar le-am obținut noi, sunt 3 puncte extrem de importante, ne țin acolo pe o poziție de play-off, suntem în contact cu acest pluton fruntaș.

  Am și semne de întrebare, am început foarte prost. Am avut noroc la golul marcat. Apoi am controlat jocul, ne-am mai creat câteva situații. Acel gol a fost ca o descătușare.

  Pe un astfel de teren e important să nu primim gol primii. Statistic, așa am avut probleme, am mai reușit să revenim, dar nu am câștigat niciodată.

  Am decis să joc cu fotbaliști puternici pe flancuri, Roger a mai jucat în bandă, are un fuleu foarte bun, la fel și Hora pe partea cealaltă.

  A fost și spectacol în tribună, este această aniversare a fondatorului clubului, baronul Neuman, iar fanii noștri fac o atmosferă unică în România”, a declarat antrenorul Gyuszi Balint după meci.

  UTA urcă din nou între primele șase clasate în ierarhia Ligii 1 și se deplasează la ultima clasată, Academica Clinceni.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.