miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Guvernul obligă Primăriile și Consiliile Județene să-și facă monitoare oficiale online

  de Special Arad | 25 ianuarie 2018, 11:17 AM | Naţional

  0

  (foto: ziarulunirea.ro)

  Guvernul vrea să oblige autoritățile unităților administrativ-teritoriale să-și facă monitoare oficiale locale online, în condițiile în care nu toate dispun în prezent de aceste instrumente de comunicare instituțională, potrivit profit.ro. Legislația în vigoare în acest moment pe această temă, adoptată în 2003, este depășită, căci obligă la editarea de monitoare oficiale locale în formă printată.

  „Publicarea oricărui act administrativ se face în format pdf editabil pentru a se păstra macheta și aspectul documentului intacte, astfel încât acesta să arate exact așa cum a fost realizat și să poată fi tipărit corect de oricine și de oriunde, fără să cuprindă semnăturile olografe ale persoanelor, asigurându-se respectarea reglementărilor în materia protecției datelor personale”, prevede draftul guvernamental.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.