duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Groparul Combinatului Chimic Vladimirescu, Ninel Potârcă, a fost condamnat la 6 ani de închisoare

  de Special Arad | 19 septembrie 2014, 11:44 AM | Naţional

  0

  Fostul candidat la Preşedinţie Constantin Ninel Potârcă, acuzat de evaziune fiscală, a fost încarcerat, joi, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat la şase ani de închisoare cu executare, sentinţa fiind definitivă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

  Potârcă a fost ridicat, în cursul zilei joi, de la locuinţa sa din Târgu Jiu, un palat situat în cartierul Meteor, mascaţii luându-l din aceeaşi clădire şi pe fratele acestuia, Tănase Potârcă, condamnat, de asemenea, la cinci ani de închisoare în acelaşi dosar.

  Cei doi fraţi au fost condamnaţi împreună cu alţi doi oameni de afaceri din Râmnicu Vâlcea, care au de executat câte trei ani de închisoare într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 182 de milioane de lei.

  Fraţii Potârcă au fost însoţiţi de rude şi prieteni din cartier, care au deplâns soarta celor doi, pe care îi consideră nevinovaţi, potrivit mediafax.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.