luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Greva foamei, în semn de protest al localnicilor din Nadăș, în fața Tribunalului Olt

  de Special Arad | 14 martie 2018, 5:37 PM | Știri Arad | Topic special

  11

  (foto: Mediafax.ro)

  În semn de protest împotriva deciziei instanței de a rejudeca dosarul prin care familia Colțeu a fost împropriată în 2006 cu aproape toate terenurile din sat, cinci dintre localnicii din Nadăș, județul Arad, au decis să facă greva foamei în fața Tribunalului Olt, în această după-amiază.

  Potrivit Mediafax, sătenii acuză faptul că nu s-a ţinut cont nici măcar de faptul că retrocedarea a peste 8.700 de hectare de teren, suprafaţa întregului sat, face obiectul unui dosar al Direcţiei Naţionale Anticorupţie Timişoara.

  „Suntem cam obosiţi din cauza distanţei foarte mari, de aproximativ 500 de kilometri, de la Nadăş, dar oboseala asta nu-i aşa de mare cum este cea pe care am acumulat-o din 2011 încoace. Am participat în mai multe dosare personale şi de grup. La Judecătoria Balş, am avut câştig de cauză, dar la recursul judecat la Tribunalul Olt s-a dat, nelegal, rejudecare. Nu s-a ţinut cont de dosarele Direcţiei Anticorupţie, de hotărârile judecătoreşti de la Curtea de Apel Timişoara, care au rămas definitive inclusiv la Înalta Curte”, a declarat Nicolae Rad, localnic, pentru Mediafax.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Chiar nimeni nu înțelege că aici nu-s doar Colțeii implicați, ci sunt interese și forțe malefice mult mai mari? Cherchez la femme (Codruța) et ses amies (Băsescu, Iohannis, Coldea, Blejnar și alții care-or mai fi, arădeni sau din alte părți). Unde-s cei din mișcarea rezist, de ce nu se alătură greviștilor foamei? Dar poate în acest caz justiția nu mai e coruptă… DNA/Să vină să vă ia tot, nădășenilor!

   --31 voturi
   +1
   -1
  2. …aveti voi comunistii ce aveti cu miscarea rezist…n-o sa puteti sa le inchideti gura tovarase…SI ASTA VA ROADE. Pana una alta doar o instanta dintr-o zona ce ne da „marii conducatori” ai tarii , condamnati definitiv putea da o asemenea sentinta!

   Apoi marea problema a unor inculpati este mereu justitia care-i condamna…du-te-n puscarii si vb cu cei intemnitati sa vezi pe cine dau vina…exact ca tine si ca cei pe care ii idolatrizezi!

   Primaria Sf Gheorghe a pus steaguri maghiare prin tot orasu’…fara sa le arboreze si pe cele romanesti langa…NU SE AUDE NIMIC DINSPRE GUVERN…DE CE? Lasa justitia Romania are probleme mult mai mari decat sa scape de puscarie niste borfasi din sudu’ tarii!

   Eu sunt de etnie maghiara si am fost mereu impotriva xenofobiei sau a rasismului da’ pana la urma ROMANIA este tara unde m-am nascut iar Ungaria este tara care-mi batjocoreste steagul tarii si pe ai sai cetateni prin lipsa de respect de care dau dovada oamenii lor din Romania! De ce nu va f…e grija si despre problemele reale ale tarii?

   Acesti nefericiti din Nadas…sunt in aceeasi situatie ca mine…eu ma judec cu o tiganca de 15 ani pentru o mostenire pe care o dovedesc cu acte nu cu vorbe…cu toate astea NICIODATA NU AM SA VREAU INROBIREA JUSTITIEI DE CATRE POLITIC! DE OAMENI CARE N-AU HABAR SA-SI SCRIE NUMELE SI SA ROSTEASCA DOUA FRAZE CORECT!

   DA’ TU N-AI CUM SA STII ASTEA PROLETARULE…ESTI CEEA CE VIZIONEZI SEARA DE SEARA LA gADEA&CO…ESTI UNU DINTRE AIA CARE PE FIECARE SITE SUSTINE BOLSEVISMU’ SI ESTE MEREU IMPOTRIVA A TOT CE TINE DE OCCIDENT,DEMOCRATIE SI LIBERTATE!

   --7 voturi
   +1
   -1
   • ….daca e sa fim sinceri rusii inca erau aci si-n ’89 si dup’aia tot p’aci erau avand in vedere ca ministrul apararii era un dovedit spion GRU ,presedinte omul Moscovei iar primul acord internațional post-revoluționar a fost semnat cu URSS.

    +3 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.