Update Cititorii Special Arad polemizează dur pe marginea Cazului Nadăș!

  de O. Peniță | 27 mai 2014, 12:11 PM | Investigaţii | Știri Arad | Topic special

  10

  Procurorii DNA au dat vineri o mare lovitură în dosarul referitor la retrocedarea către familia Colțeu a pământului pe care se află întreg satul Nadăş, precum şi a peste 8000 de hectare de pădure. În dosar au fost puşi sub acuzare judecătorul Aurel Tripa şi notarul Adrian Vlai, acesta fiind cel care a întocmit documentele, în mod ilegal -susțin procurorii DNA, actul de succesiune, cel care a stat la baza tuturor acțiunilor de revendicare (de ulterior) din instanţă.

  DNA a solicitat şi Curtea de Apel Timişoara a aprobat audierea anticipată a unuia dintre martorii care au semnat declaraţii în faţa notarului Vlai, acesta fiind  judecătorul de drepturi şi libertăţi – Tiberiu Hotăran, în vârsă de 81 dde ani. Procedura audierii anticipate a fost admisă deoarece bărbatul este extrem de bolnav şi exista riscul ca până la finalizarea anchetei să decedeze, aşa cum s-a întâmplat cu un alt martor care a semnat declaraţii (în faţa aceluiași notar).

  Audiat astăzi în prezenţa tuturor părţilor din dosar, Tiberiu Hotăran a susţinut – lucru dezvăluit în exclusivitate de jurnaliștii de la pressalert – că a ajuns la notar după ce a fost rugat de Mihai Colţeu, cu care a fost coleg de şcoală, să vină să confirme că o îngrijesc pe vecina lor, Mairovitz Ecaterina. Martorul a declarat că niciodată nu a declarat că ar ştii ceva despre Grosz Helena, care ar fi decedat în Israel, şi care ar fi fost unica moştenitoare. De asemenea, bătrânul a declarat că singurul lucru care a fost întrebat de notarul Vlai şi a confirmat a fost acela că Mairovitz Ecaterina este una şi aceeaşi persoană cu cea din documentele prezentate. Martorul a susţinut că nu i s-a citit declaraţia care i-a fost dată să o semneze şi nici nu i s-a eliberat de către notar un exemplar. După ce DNA a început ancheta, martorul a fost sunat de Mihai Colţeu care a încercat să-i sugereze ce să declare. Depoziţia de astăzi este o probă zdrobitoare care poate duce la anularea actului de moştenire şi, implicit, la anularea retrocedărilor ilegale.


  UPDATE: Cititorii Special Arad polemizează dur pe marginea Cazului Nadăș!

  „Comentariile sunt parte integrantă din articol!” – este o lege nouă de presă, care, în media anglo-saxone și latine care se respectă, a fost adoptată de câțiva ani… de când s-a dezvoltat jurnalismul online.
  Iar cum comentatorii noștri sunt la fel de ziariști și de informați ca și noi – indiferent de profesia de bază pe care o practică zi de zi -, înțelegem să le dăm și lor, nu-i așa?, dreptul la o exprimare vizibilă, în deschiderea site-ului.
  Cazul Nadăș, odată mai mult, fiind unul notoriu nu doar pe plan local… așadar subiectul impunându-se de la sine… iată, prilejul de a ne face publice valorile în care credem se dovedește și mai potrivit.

  4 raspunsuri

  1. tays

   Domnule Peniță – nu domnul notar Vlai e cheia căderii Nadășului în conturile familiei Colțeu și doi magistrați din Tribunalul Arad. Am văzut și eu documente. Ele sunt perfect legale privind pe numita mairovitz ecaterina care s-a prezentat la notar pt succesiunea asupra moștenirii după gros helena. Legea spune clar: pot fi 100 moștenitori, intră la moștenire DOAR aceia care deschid suucesiunea. Ceilalți moștenitori cad din drepturi deși sunt moștenitri de drept sau testamentari. În cazul de față sunt 18 moștenitori indicați în testamentul lui Grosz helena. Aceasta a avut doi executori testamentari – femeia decedând prin prin 1955. Regimul politic din România nu a permis niciunui moștenitor să deschidă succesiunea pt că nu primea nimic. Să nu uităm că nu toți trăiau în România: unii în elveția, alții în israel, suedia, sua, ungaria. După revoluție, în anul 1995 această mairovitz a cerut statului român despăgubiri în natură și bănești dp grosz h. în calitate de strănepoată – și a primit clădiri întregi plus bani cu sacul. În anul 2003 legile s-au mai schimbat, astfel că a fost nevoită să prezinte statului român – pt continurea retrocedărilor – un lucru simplu: CALITATEA SA DE MOȘTENITOR! Ce ilegalități a făcut atunci notarul vlai? A procedat cf legii, domnilor. I-a autentificat calitatea pe care o avea de drept acea femeie. Sacrificați un biet țap când boul îngrășat rage alături, rânjind! Bătrâna mairovitz a prezentat actele sale de moștenitoare iar notarul a verificat dk unul din cei 17 moștenitori (înafara doamnei) și-a declarat succesiunea dp grosz. Nimeni. Cei mai mulți sunt decedați. inclusiv fratele dnei mairovitz. Neprezentându-se altcineva la moștenire, mairovitz ia tot potul! Care e problema? Vlai e de vină pt retrocedările cu dedicație din românia? Nu condamnați un notar care a procedat corect. App,la cabinetul defunctului notar morariu , mairovitz și-a făcut testamentul către colțeu, cu toată averea aferentă! Acolo de ce nu caută DNA-ul?!
   Statul român prin legile sale greșite intenționat e de vină pt aceste retrocedări cu nemiluita, clădiri importante, istorice, de patrimoniu, școli, spitale, teatre – uitați-vă la timișoara ce face un clan țigănesc mână în mână cu primăria!
   CHEIA Nadășului e în buzunarul robei a doi magistrați arădeni. Vlai a autentificat absolut legal legal calitatea de moștenitor dp grosz helena a dnei mairovitz – singura care s-a prezentat la succesiune și care luase mulți bani și case până a se fi prezentat la vlai, DUPĂ 8 ANI , ADICĂ! Am văzut și declarațiile martorilor… astfel de declarații luate de la muribunzi – când e vb de o avere uriașă nu se dau în subsolul unui simplu notar… Vă rog să vă mai gândiți. Martorul ”bombă”… săracu va exp…ia la timp. Hârtia cu scris tremurat am văzut-o și eu. De ce nu s-a sesizat nimeni atunci, prin 2003?! Serios. Normal, colțeu nu trebuie să niciun ac decât ceea ce a moștenit mairovitz atunci când a deschis succesiunea, ce permitea legea retrocedărilor în acel timp. Nu galaxii și căi lactee, tot nadășul cu pădure cu tot, alte clădiri din arad, etc., doar pt că ăia din justiție au aranjat demult ”porția” pt fiecare” mai întâi cu ăia în pușcărie, anulați fabulele din pretențiile lui colțeu și obțineți un testament normal. Nadăș rămâne frumos la locul său.

  2. Codrul tacerii

   Domnule tays/Vlai! Ne luati de prosti, in continuare! Daca erati de buna credinta ar fi trebuit sa denuntati aceasta sarlatanie inca din 2003, atunci cand s-a pus la cale diabolicul plan de punere pe tava a Nadasului pentru Coltei. In loc sa autentificati declaratii false, faceati un denunt! Sunt sigur ca faceti parte din categoria celor care au furat pamantul romaanilor! Locul Dvs. este la bulau!

  3. tays

   Sunteți simpatic cu descoperitul măștilor. Dacă eram notarul Vlai puneam demult punctul pe I. Există documente care nu au fost văzute de ochiul public așa că vorbele circulă în vid. Pt lămurirea tuturor problemelor vor fi scoase în public la timpul potrivit. Matusalemicul hotăran a fost mult mai conștient în urmă cu 11 ani când a declarat cu toate facultățile mintale ce a declarat. Putea să declare că-l are pe ceaușescu în pivnița blocului. Era declarația lui. Cine are interes să caute în spatele unei declarații, nu are decât să o facă. Notarii nu sunt un ștețcudetectivulupește. Nu vi se pare ciudat că nimeni nu s-a alarmat după ce martorii aduși de însăși mairovitz au dat acele declarații la notar?! Aceștia nu au spus ce avere a avut grosz, decât ceea ce ce știau pe ici pe colo, nimicuri. ULTERIOR, cu ajutorul ”legii”și a aomenilor legii s-a adăugat NADĂȘUL! – ați înțeles miza! În fața notarilor, în special în acte de vânzare-cumpărare, împrumut, contracte de întreținere, etc. se minte în general. Nu ați știut, domnule codrultăcerii? Nu sunteți din România?! Una se semnează în fața notarului și alta e înțelegerea de afară. Nu mă faceți să mă simt ca la grădi. Vă salut.

  4. notar cu… har!

   Pai va cam demascati chiar Dvs., dle. TAYS. E clar de la o posta ca daca nu sunteti notarul Vlai/avocatul lui, suunteti un catelus de casa a doamnelor (?) Colteu. Vorbiti de “matusalemicul Hotaran”, martorul care la cei 81 ani ai sai si-ar fi pierdut toate facultatile mintale, dar nu puneti niciun moment la indoiala facultatile mintale ale Ecaterinei Mairowitz, care la cei 93+ ani ai sai a dat un testament fam. Colteu, cu cateva saptamani inainte de adormire. Cine stie, poate Colteii chiar au tinut-o la frigider pana si-au scris testamentul si si-au facut actele notariale. Am auzit ca se practica in Romania, unde ingeniozitatea nu are margini (inclusiv/mai ales a notarilor).
   Daca tot sunteti pus pe facut lumina in acest caz si sunteti de buna credinta (asa cum afirmati), spuneti unde este problema/rezolvarea. Pomeneati de “buzunarul robei a doi judecatori aradeni” ( o fi si Tripa, o fi si Oprean?!?!?), pomeneati de “defunctul notar Morariu”, vad ca sunteti din “cercul asta stramt si rece” al initiatilor in acest caz. Spuneti tot ce stiti domnilor de la DNA. Toata lumea asteapta sa se faca lumina in acest caz, nu sa se persiste in greseli, jaf si minciuna. Dovediti ca sunteti de partea luminii! Ei, ce ziceti dle. TAYS?


    

   UPDATE 2: Din informațiile pe care, în ultimele zile, le-am obținut, în Procesul penal aferent Cazului Nadăș se pregătește intervenția unui personaj, până acum nemaiapărut în ecuație, ca având calitatea procesuală de martor, iar pe speță vorbind – moștenitor. Acesta nu a fost, până acum, interogat de DNA.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Domnule Peniță – nu domnul notar Vlai e cheia căderii Nadășului în conturile familiei Colțeu și doi magistrați din Tribunalul Arad. Am văzut și eu documente. Ele sunt perfect legale privind pe numita mairovitz ecaterina care s-a prezentat la notar pt succesiunea asupra moștenirii după gros helena. Legea spune clar: pot fi 100 moștenitori, intră la moștenire DOAR aceia care deschid suucesiunea. Ceilalți moștenitori cad din drepturi deși sunt moștenitri de drept sau testamentari. În cazul de față sunt 18 moștenitori indicați în testamentul lui Grosz helena. Aceasta a avut doi executori testamentari – femeia decedând prin prin 1955. Regimul politic din România nu a permis niciunui moștenitor să deschidă succesiunea pt că nu primea nimic. Să nu uităm că nu toți trăiau în România: unii în elveția, alții în israel, suedia, sua, ungaria. După revoluție, în anul 1995 această mairovitz a cerut statului român despăgubiri în natură și bănești dp grosz h. în calitate de strănepoată – și a primit clădiri întregi plus bani cu sacul. În anul 2003 legile s-au mai schimbat, astfel că a fost nevoită să prezinte statului român – pt continurea retrocedărilor – un lucru simplu: CALITATEA SA DE MOȘTENITOR! Ce ilegalități a făcut atunci notarul vlai? A procedat cf legii, domnilor. I-a autentificat calitatea pe care o avea de drept acea femeie. Sacrificați un biet țap când boul îngrășat rage alături, rânjind! Bătrâna mairovitz a prezentat actele sale de moștenitoare iar notarul a verificat dk unul din cei 17 moștenitori (înafara doamnei) și-a declarat succesiunea dp grosz. Nimeni. Cei mai mulți sunt decedați. inclusiv fratele dnei mairovitz. Neprezentându-se altcineva la moștenire, mairovitz ia tot potul! Care e problema? Vlai e de vină pt retrocedările cu dedicație din românia? Nu condamnați un notar care a procedat corect. App,la cabinetul defunctului notar morariu , mairovitz și-a făcut testamentul către colțeu, cu toată averea aferentă! Acolo de ce nu caută DNA-ul?!
   Statul român prin legile sale greșite intenționat e de vină pt aceste retrocedări cu nemiluita, clădiri importante, istorice, de patrimoniu, școli, spitale, teatre – uitați-vă la timișoara ce face un clan țigănesc mână în mână cu primăria!
   CHEIA Nadășului e în buzunarul robei a doi magistrați arădeni. Vlai a autentificat absolut legal legal calitatea de moștenitor dp grosz helena a dnei mairovitz – singura care s-a prezentat la succesiune și care luase mulți bani și case până a se fi prezentat la vlai, DUPĂ 8 ANI , ADICĂ! Am văzut și declarațiile martorilor… astfel de declarații luate de la muribunzi – când e vb de o avere uriașă nu se dau în subsolul unui simplu notar… Vă rog să vă mai gândiți. Martorul ”bombă”… săracu va exp…ia la timp. Hârtia cu scris tremurat am văzut-o și eu. De ce nu s-a sesizat nimeni atunci, prin 2003?! Serios. Normal, colțeu nu trebuie să niciun ac decât ceea ce a moștenit mairovitz atunci când a deschis succesiunea, ce permitea legea retrocedărilor în acel timp. Nu galaxii și căi lactee, tot nadășul cu pădure cu tot, alte clădiri din arad, etc., doar pt că ăia din justiție au aranjat demult ”porția” pt fiecare” mai întâi cu ăia în pușcărie, anulați fabulele din pretențiile lui colțeu și obțineți un testament normal. Nadăș rămâne frumos la locul său.

   0 voturi
   +1
   -1
  2. Domnule tays/Vlai! Ne luati de prosti, in continuare! Daca erati de buna credinta ar fi trebuit sa denuntati aceasta sarlatanie inca din 2003, atunci cand s-a pus la cale diabolicul plan de punere pe tava a Nadasului pentru Coltei. In loc sa autentificati declaratii false, faceati un denunt! Sunt sigur ca faceti parte din categoria celor care au furat pamantul romaanilor! Locul Dvs. este la bulau!

   0 voturi
   +1
   -1
  3. Sunteți simpatic cu descoperitul măștilor. Dacă eram notarul Vlai puneam demult punctul pe I. Există documente care nu au fost văzute de ochiul public așa că vorbele circulă în vid. Pt lămurirea tuturor problemelor vor fi scoase în public la timpul potrivit. Matusalemicul hotăran a fost mult mai conștient în urmă cu 11 ani când a declarat cu toate facultățile mintale ce a declarat. Putea să declare că-l are pe ceaușescu în pivnița blocului. Era declarația lui. Cine are interes să caute în spatele unei declarații, nu are decât să o facă. Notarii nu sunt un ștețcudetectivulupește. Nu vi se pare ciudat că nimeni nu s-a alarmat după ce martorii aduși de însăși mairovitz au dat acele declarații la notar?! Aceștia nu au spus ce avere a avut grosz, decât ceea ce ce știau pe ici pe colo, nimicuri. ULTERIOR, cu ajutorul ”legii”și a aomenilor legii s-a adăugat NADĂȘUL! – ați înțeles miza! În fața notarilor, în special în acte de vânzare-cumpărare, împrumut, contracte de întreținere, etc. se minte în general. Nu ați știut, domnule codrultăcerii? Nu sunteți din România?! Una se semnează în fața notarului și alta e înțelegerea de afară. Nu mă faceți să mă simt ca la grădi. Vă salut.

   0 voturi
   +1
   -1
  4. Pai va cam demascati chiar Dvs., dle. TAYS. E clar de la o posta ca daca nu sunteti notarul Vlai/avocatul lui, suunteti un catelus de casa a doamnelor (?) Colteu. Vorbiti de “matusalemicul Hotaran”, martorul care la cei 81 ani ai sai si-ar fi pierdut toate facultatile mintale, dar nu puneti niciun moment la indoiala facultatile mintale ale Ecaterinei Mairowitz, care la cei 93+ ani ai sai a dat un testament fam. Colteu, cu cateva saptamani inainte de adormire. Cine stie, poate Colteii chiar au tinut-o la frigider pana si-au scris testamentul si si-au facut actele notariale. Am auzit ca se practica in Romania, unde ingeniozitatea nu are margini (inclusiv/mai ales a notarilor).
   Daca tot sunteti pus pe facut lumina in acest caz si sunteti de buna credinta (asa cum afirmati), spuneti unde este problema/rezolvarea. Pomeneati de “buzunarul robei a doi judecatori aradeni” ( o fi si Tripa, o fi si Oprean?!?!?), pomeneati de “defunctul notar Morariu”, vad ca sunteti din “cercul asta stramt si rece” al initiatilor in acest caz. Spuneti tot ce stiti domnilor de la DNA. Toata lumea asteapta sa se faca lumina in acest caz, nu sa se persiste in greseli, jaf si minciuna. Dovediti ca sunteti de partea luminii! Ei, ce ziceti dle. TAYS?

   +1 voturi
   +1
   -1
  5. Ok. Veți avea toți această satisfacție dar nu pe SpecialArad, un site pe care îl apreciez după cum se vede. Vă voi explica în continuare povestea primilor pași ai aceste ”enigmeotiliene” – până unde pot scrie – evident, dacă site-ul permite un astfel de ”coment”. Dar până unde pot scrie voi scrie. Apoi veți fi îndrumați în altă parte. Fiți sigur(i) că dacă voi da de neadevăruri – voi pune punct și voi semnala acest fapt. Important e să iasă adevărul învingător iar morții să se odihnească în pace. Nu am timpul necesar azi să dezvolt subiectul dar o voi face – cum am promis – în scurt timp. Vă salut și la bună scriere pe Coment.

   0 voturi
   +1
   -1
  6. Oricum este o mare, mare măgărie cusută cu ață albă. Nesătuii nu s-au săturat cu zeci sau sute de hecatre retrocedate pe niște minciuni, ei vroiau tot satul. Poate peste un an-doi vroiau tot județul iar noi toți urma să devenim din nou iobagi. Iobagii lor, desigur. Ce nemernici. Păcat că legile sunt strâmbe în țara asta și din nefericire mai sunt și destui judecători care nu se mai satură deși au mai mult decât pot cheltui. Dar tot nesătui sunt.

   0 voturi
   +1
   -1
  7. Dle. Tays, spuneti ca sunteti un om ocupat. Asa o fi. Incercati sa va prezentati ca un om serios, onest, cunoscator/profesionist, plin de bune intentii. Este posibil sa fiti asa (cum doriti sa fiti perceput de ceilalti).

   Insa, din ceea ce ati postat pana acum in commenturile Dvs. reiese cu totul altceva: ca ne luati de prosti, ca incercati sa ne trimiteti pe piste false, ca ne indrugati minciuni ambalate in afirmatii care sunt cf. legii.

   Nu are rost sa va irositi timpul pretios (time is money!, de acord?) vanzandu-ne in continuare astfel de gogorite. Daca decideti sa investiti timp si energie pentru a (ne) limpezi acest caz, atunci veniti cu lucruri serioase, in spiritul adevarului.

   Argumentez afirmatiile de mai sus chiar cu “materialul clientului”. Spuneti ca notarul Vlai este “un biet tap ispasitor”. Dar Vlai este cel care in certificatul de mostenitor pe care l-a ticluit mentioneaza ca GROSZ HELENA, decedată la data de 21.07. 1955, este mostenita de sora ei WEISZ SARA, care a decedat la data de 26.02. 1951, deci cu cativa ani inainte de decesul lui Grosz Helena. Mai mult, dl. Vlai incepe sa boteze persoanele din certificatul de mostenitor – ca Grosz Helena este una si aceeasi persoana cu Weisz Johana, ca Popper Gyulane Litmann Anna este aceeasi persoana cu Littmann Anna Josefine – total in dispretul situaatiei de fapt. Si tot asa, botez dupa botez, din aproape in aproape, Dl. Vlai o binecuvanteaza pe Ecaterina Mairowitz mostenitoare 1:1 a lui Helena Grosz. Basca autentificarea declaratiilor celor doi martori care au spus cu totul altceva. Spuneti ca cei doi martori au fost adusi la notar de Mairowitz, dar dl. Hotaran, martorul care traieste, spune foarte clar ca au fost adusi de Colteu Mihai Alexandru, cu care erau colegi de serviciu. Iar punerea la indoiala a facultatilor mintale ale martorului este o alta minciuna lansata aici de Dvs. L-or fi lasat altele – deh, la 81 de ani ne lasa pe toti – dar neuronu-i verde, sa stiti.

   Dle. Tays, inalbirea lui Vlai pe care o predicati aici este doar praf in ochi.

   Concluzionand, un sat nu este o garsoniera sau o cutie cu gablonturi. O comunitate intreaga, cu spatiul in care vietuieste, de cateva sute bune de ani, nu poate fi pusa pe tava unora care nu au si nu au avut nicio legatura cu ea, decat atunci cand se elaboreaza un plan bine ticluit in laboratoarele celor care sunt pusi pe jaful acestei tari si cand persoane cu diverse functii in institutiile statului – notari, judecatori, primari,cadastristi, politicieni etc – pun umarul la jaf. Notarul Vlai, prin documentele pe care le-a produs, a pus umarul la realizarea acestui plan. A fost chiar piesa de baza in toata marsavia asta. A ridicat mingea la fileu judecatorilor – Mariana Luciu, Aurel Tripa, Florita Bolos de la Judecatoria Ineu, la inceput -, apoi celor de la Tribunalul Arad samd. Multi au deschis buzunarul robei din 2007 incoace. Chiar si cei care se dau “fete mari”. Ba o vanatoare, ba o vacanta, ba un teren, ba cherestea, ba cascaval … Au mai colaborat, dar tot in roluri principale, primarul Ples Gheorghe de la Taut, functionari de la BCPI Ineu, de la arhivele nationale Arad si multi altii. Ii stiu foarte bine procurorii de la DNA Timisoara, pe toti.

   Haideti cu lucruri serioase! Nu cu fum!

   0 voturi
   +1
   -1
  8. Nu cunosc în amănunt cazul, doar ce s-a relatat în presă. Pot doar să spun următoarele: nu trebuie retrocedat nimic către foştii proprietari din Ardeal care au optat la Ungaria după 1918. Ei au iniţiat un proces internaţional împotriva Statului Român şi în 1930 au câştigat, primind despăgubiri. Deci, nici ei nici urmaşii lor nu mai au niciun drept la vechile proprietăţi din România. Tot aşa şi germanii şi evreii care au emigrat în perioada comunistă, România a plătit pentru proprietăţile lor, la înţelegere. Singurii care au drept sunt cei deposedaţi de regimul comunist până în 1965. Aceste lucruri se ştiu de către oamenii din Drept, dar nu se aplică pentru că sunt interese mari la mijloc. Toate retrocedările se fac cu mari acte de corupţie, la care participă de-a valma persoane îndreptăţite a primi retrocedări, interlopi, avocaţi, judecători, martori falşi, autorităţi locale şi centrale, notari, oameni politici, ş.a.m.d. Dacă însuşi preşedintele ţării îşi creează avere din astfel de acte, ce să mai zicem de alţii? Pe vremuri era o vorbă: Minciuna stă cu regele la masă! Acum nu mai avem rege, avem preşedinte. În final, vreau doar să mă mir cât de proşti au fost Colţeii, să nu se mulţumească cu cât au apucat, ci să întindă coarda până s-a rupt. Nu se poate să nu fi avut în spate pe cineva foarte puternic (poate că ei sunt doar nişte interpuşi).

   0 voturi
   +1
   -1
   • Chiar așa este. Stăbunicul meu și-a depus bani la bancă, in Budapesta, până la primul război. După 1921, când s-a intors din America, in țară, s-a dus la bancă la Szeged, unde i s-a comunicat că totul a fost naționalizat, de statul maghiar si nu are dreptul la nimic. Numai noi proștii le dăm totul, in frunte cu MRU. Rusine conducători și instituții publice, că ne vindeți și pelea de pe noi!!!!!!!!!

    0 voturi
    +1
    -1
  9. Domnule Codrul Tăcerii cu toată stima – o luați rău pe arătură încă de la început. Nu cred că – înafara unor oameni ai legii (în robe) și familia colțeu plus … mai vedem cine – altcineva a fost interesat ca dintr-o moștenire respectabilă de câteva imobile să izbucnească crah-ul pe care-l cunoaștem azi. Pe măsură ce timpul îmi va permite voi relata pt toți cititorii atenți ce s-a întâmplat. Fără basme și patriotisme locale. Concret. Nu știu dk în seara aceasta voi putea prezenta conform documentelor – prima parte a cazului dar sper să o fac f curând din respect pt cititori, pt cei în cauză și nu în ultimul rând pt acest site curat de aplecăciuni. Altfel nu aș scrie aici nici măcar un rând. Și mai ales din respect pt adevăr.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.