marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „Greuceanu” – duminică, 23 aprilie, pe scena Trupei Marionete

  de Special Arad | 22 aprilie 2023, 8:46 AM | Cultură

  0

  O reîntâlnire magică. O poveste spectaculoasă care revine pe scena Trupei Marionete duminică, 23 aprilie, de la ora 11.00. Este vorba despre un spectacol care îi provoacă pe privitori la o aventură fantastică: „Greuceanu”, în regia lui Gabriel Apostol, cu scenografia semnată de Oltea-Clara Dărângă și muzica – de Dan Bălan. Vă vor face părtași la călătoria prin lumea poveștilor, actorii: Oana Rogojină, Adina Doba, Lenuța Dorobanțu, Lăcrimioara Szlanko, Sorin Dorobanțu și Mircea Moș.

  Şi dacă într-o dimineaţă Soarele n-ar mai răsări şi Luna ar dispărea de pe cer, cine ar îndrăzni să le caute şi unde? Cât curaj ar trebui să ai ca să smulgi Luna şi Soarele din ghearele zmeilor? Ce prieteni buni cu care să te sfătuieşti înainte de a pleca în aventură şi ce ochi albaştri să-ţi lumineze gândul atunci când întunericul te împresoară?Toate aceste întrebări şi altele încă, îşi găsesc răspunsul în povestea lui Greuceanu, viteazul născut din dorinţa noastră de eroi. Astăzi mai mult ca oricând, tinerii noştrii spectatori, au nevoie de modele, iar poveştile noastre abundă în eroi nobili şi demni. Poate că ar trebui să-i cunoaştem mai bine şi atunci soarele ar răsări în fiecare dimineaţă” – spun creatorii spectacolului.

  Vă reamintim că biletele, care costă 25 pentru adulți, 15 lei – pentru pensionari și studenți și 7 lei pentru preșcolari și elevi, se pot achiziționa, în limita locurilor disponibile, fie online de pe platforma www.eventim.ro fie prin rezervare telefonică, la numerele de telefon 0257.280.974 și 0746.673.691, de marți până vineri, între orele 10:00 – 14:00. Spectatorii care și-au făcut rezervare își vor ridica biletele, de la casieria Sălii Marionete, Str. Episcopiei nr. 15, de marți până vineri între orele 10:00 – 14:00, duminică până cel târziu la ora 10:30. După această oră, rezervările se anulează. Casieria este deschisă de marți până vineri, între orele 10:00 – 14:00, duminică, în intervalul 9:30 – 10:55.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.