luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Grav accident în această dimineață! Victimele erau prieteni din copilărie….

  de Special Arad | 16 februarie 2016, 3:01 PM | Naţional

  0

  Un grav accident de circulație a avut loc în această dimineața la ora 7:30 pe DN58, drum ce leagă Reșița de Caransebeș. Accidentul s-a petrecut în apropierea podului de peste pârâul Păgăniș. Un autoturism Opel în care se afla familia unui avocat din Brebu, deci – două persoane din Brebu, condus de o șoferiță, la curba ușoară de dinaintea podului, cu sensul de mers spre Caransebeș, a pierdut controlul volanului, a pătruns putin pe contrasens și a izbit un autoturism Ford ce circula dinspre Caransebeș cam în aceleași condiții. Adică, în curbă s-au lovit unul de altul.

  Din fericire, nimeni nu a fost rănit în așa fel încât să aibă viața pusă în pericol. Șoferița a ajuns la spital unde este supusă investigaților medicale iar celălalt șofer are o tăietură mică la față. Toate persoanele implicate în accident, trei oameni, purtau centuri de siguranță. Ironia sorții face ca cei trei să se cunoască foarte bine și sunt prieteni din copilărie, scrie infocs.ro.

  Cauza probabilă a accidentului pare să fie viteza in curba si ,,condusul prea aproape de axul drumului” . Adică, șoferii n-au tinut marginea drumului iar în curbă s-au lovit unul de celălalt.

  Mai multe fotografii AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.