Grație, eleganță și tinerețe la „naționalele” de dans sportiv!

  de Lucian Dănilă | 12 aprilie 2014, 10:57 PM | Sport | Topic special

  0

  Polivalenta arădeană este invadată în acest weekend de dansatori. De tineri dansatori care participă la Campionatele Naționale de Dans Sportiv Under 21, care știu să arate că acest sport este o artă și că fără dans și muzică puteam trăi, dar vorba filozofilor, ce rost avea?

  Aflat în sală cu aparatul foto în mână îți vine mai greu să alergi după statistici, să întrebi cine a ocupat primul, al doilea sau al treilea loc, la ce probe și toate acele întrbări care practic te lasă fără momentele în care rămâi fermecat de mișcările celor care dansează cu atâta ușurință cu care unii dintre noi ne plimbăm pe stradă sau ne ducem țigara la gură.

  Tocmai de aceea, vă lăsăm mai mult pe dumneavoastră să admirați sutele de fotografii, iar cu statisticile vom reveni într-un articol ulterior.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.