marþi, 28 mai, 2024

Special Arad Logo

  Google şi Levi’s va lansa Jacquard, o jachetă conectată

  de - | 24 mai 2016, 5:35 PM | IT

  0

  Google va lansa, în parteneriat cu Levi’s, o jachetă conectată, care se numeşte Jacquard şi va putea fi purtată pe orice vreme, scrie Go4it.

  Jacheta dispune de senzori capabili să detecteze mişcările mâinilor şi gesturilor, iar aceştia sunt conectaţi la diferite servicii din smartphone, precum Google Maps, Apeluri sau Spotify, scrie Go4it.

  De exemplu, dacă utilizatorul primeşte un apel telefonic atunci când merge cu bicicleta, poate trece mâna peste o zona a jachetei pentru a accepta sau respinge apelul. Mai mult, prin gesturi făcute pe suprafaţa Jacquard poate fi modificat volumul muzicii sau trece la următoarea melodie.

  2015_06_01_17_57_28_0

  Jacheta se conectează la smartphone prin intermediul unui tag şi dispune de aplicaţie dedicată. Tag-ul dispune de un port USB.

  Google va oferi şi un API pentru Jacquard, astfel încât dezvoltatorii să creeze propriile servicii pentru jachetă.

  Dezvoltatorii vor avea acces la o versiune beta a jachetei în toamna acestui an.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.