Google Maps tocmai a făcut un pas important către o nouă rețea de socializare?

  de - | 14 februarie 2017, 9:27 AM | Social Media | Video

  0

  Una dintre cele mai populare aplicații de mobil din toate timpurile, Google Maps se pare că se transformă într-o rețea de socializare, potrivit stiridinlume.ro, citat de Playtech.ro.

  În mod inevitabil folosiți Google Maps. Aplicația de navigație a celor de la Google este foarte bine pusă la punct și beneficiază de actualizări constante de funcționalitate. În plus, hărțile sunt întotdeauna de actualitate. Zilele trecute însă, cei de la Google au lansat o versiune nouă ce incorporează un detaliu neprevăzut.

  Cea mai nouă versiune de Google Maps pentru iOS și Android vă permite să creați liste de locații favorite și să le partajați pe rețeaua de socializare preferată, prin SMS sau Mail. Toți membrii familiei și prietenii vor afla de acum înainte mult mai ușor care sunt planurile voastre de vacanță, pe unde vreți să vă deplasați într-un weekend la Sibiu sau care sunt cele mai atrăgătoare puncte de interes din Poiana Brașov.

  Chiar și dacă vă creați liste cu destinații de interes pe Google Maps pentru uz personal, modul în care este implementată noua funcție oferă un grad sporit de flexibilitate. O listă creată pe telefon poate fi editată pe desktop atât printr-o aplicație dedicată, cât și prin intermediul browserului preferat. Nu trebuie decât să vă autentificați cu contul Google pentru ca listele să fie sincronizate.

  20131010-varosnezes-a-google-mapsel-tobb2

  Revenind la planurile de vacanță, e bine de reținut că o listă se poate transforma foarte ușor într-un set de trasee disponibile offline. Ține doar de voi dacă vreți sau nu să descărcați acele hărți pentru a le folosi când nu aveți acces la o conexiune la internet.

  Noua funcție este disponibilă pentru toți utilizatorii iar pentru a profita de ea nu trebuie decât să țineți apăsat cu degetul pe un punct de pe hartă, iar din opțiunile contextuale să alegeți butonul Save. Imediat vor fi afișate câteva liste predefinite în care puteți adăuga noul punct sau vă puteți alege o listă nou. Toate listele create sau modificate vor figura în secțiunea Your Places.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.