vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Google, concurență pentru Netflix și Amazon Prime, dar mai ales pentru televiziunile clasice! Vezi cât costă abonamentul și câte canale oferă YouTube TV!

  de - | 2 martie 2017, 5:14 PM | IT

  0

  Google a anunțat lansarea YouTube TV, deocamdată doar în Statele Unite, un serviciu de live streaming care include acces la zeci de posturi TV, relatează stirileprotv.ro.

  YouTube TV va oferi acces la posturi precum ABC, CBS ESPN, NBS și FOX și, odată cu acestea, la seriale populare precum „Empire”, „The Voice”, „The Big Bang Theory” sau „Scandal” și competiții sportive importante precum NBA sau MLB. Abonații vor avea la dispoziție un serviciu DVR online cu spațiu nelimitat care le va permite să înregistreze și să vadă oricând orice emisiuni sau transmisiuni sportive.

  Aplicația va merge pe desktop, tablete și telefoane cu Android și iOS. Aceasta va oferi suport pentru Chromecast, ca utilizatorii să poată viziona conținutul favorit, live sau înregistrat, pe televizor.

  Abonații YouTube TV vor avea acces și la conținutul serviciului YouTube Red. Fiecare abonament va include 6 conturi, fiecare cu propriile preferințe și propriul serviciu DVR online cu spațiu nelimitat.

  Sursa foto: Playtech.ro

  Sursa foto: Playtech.ro

  Din cauza modului în care au fost negociate drepturile de autor, nu toate platformele pe care va fi disponibil YouTube TV vor oferi acces la același conținut. Spre exemplu, meciurile din NFL vor putea fi văzute pe PC și televizor, dar nu și pe telefoanele mobile, unde Verizon deține drepturi exclusive pentru streaming.

  YouTube TV nu are o dată oficială de lansare, dar se știe că va costa 35 de dolari pe lună și va disponibil doar în Statele Unite, cel puțin pentru început.

  Sursa: stirileprotv.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.