duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Go on, UAP! – sau „G ON”, cu G de la… de la ce?

  de Tomck@t | 25 martie 2017, 5:14 PM | Cultură

  0

  Uniunea Artiștilor Plastici din România – filiala Arad a vernisat pe 23 martie, la Galeria Delta, o nouă expoziție de arte vizuale cu denumirea „G ON” — cel puțin așa s-a anunțat pe evenimentul creat pe Facebook… dar poate s-a numit „GO ON” (mergi mai departe, continuă – în traducere
  liberă)
  , dacă ne raportăm la afișul evenimentului, unde s-a inserat, după
  litera „G”, și un butongo on de pornire al unui calculator, în formă de „O”. Iată:

   

  Dacă e fără „O”, rămâne oricum un mister semnificația literei „G”. E de la Galerie, poate. Ceea ce e important însă e că se găsesc în această perioadă la Galeria Delta o serie de lucrări de artă de la pictură la sculptură, design, media și chiar tapiserie, semnate de artiștii arădeni Elena Boțan, Celus Ciobanu (fostul chirurg cu anumite probleme cu legea), Octavian Cira, Edita Cociuba, Lucia Cristea, Maria Furnea, Dan Gherman, Sofia Klemenco, Camil Păcurar, Ondina Turturică și Bogdan Țigan.

  Majoritatea lucrărilor nu sunt chiar noutăți pentru unii dintre arădeni, deoarece o mână de oameni a avut deja ocazia să le vadă, anul trecut, direct în atelierele artiștilor, în cadrul evenimentului NAG (Noaptea Albă a Galeriilor). Oricum, go on, UAP!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.