Atenție mărită pentru șoferi! Un autotren s-a răsturnat pe autostrada A1!

  de Mihai Todoca | 20 August 2021, 7:12 AM | Regional

  0

  (foto: DRDP Timișoara)

  În urmă cu câteva minute a avut loc un accident pe autostrada A1, unde un autotren s-a răsturnat, circulația desfășurându-se doar pe banda de urgență. Momentan nu se cunosc cauzele accidentului și nici dacă sunt victime sau doar pagube materiale.

  DRDP Timișoara: „Trafic doar pe banda de urgență pe A1 la km 444 în zona localității Traian Vuia, sensul de mers Timișoara – Deva. Un autotren s-a răsturnat pe partea carosabilă. Banda 1 și banda 2 sunt închise până în jurul orei 9.”

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.