vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Gmail permite mai nou atașamente de până la 50 MB!

  de - | 2 martie 2017, 5:01 PM | IT

  0

  Dimensiunea atașamentelor primite și trimise sunt factori pe care utilizatorii îi iau în calcul când apelează la o platformă sau alta, iar Google pare să conștientizeze acest lucru și extinde dimensiunea maximă pe care un mesaj o poate suporta, potrivit Playtech.ro.

  În mod normal, dacă trebuie să-i trimiți cuiva un document te folosești în general de email, nu de Dropbox sau Google Drive. De multe ori, când datele pe care vrem să le trimitem sunt prea voluminoase trebuie să apelăm și la celelalte două opțiuni, deși acest lucru presupune o bătaie de cap în plus.

  Această mișcare a celor de la Google le permite utilizatorilor să primească atașamente mai voluminoase- precum poze care au o rezoluție mare, prezentări, sau poze modificate în Photoshop.

  Până în acest moment, puteai primi pe Gmail doar 25 MB de date.

  Sursa: Playtech.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.